Pe 7 iunie, Jurnalul împlineşte 25 de ani. Spune-ţi povestea şi te premiem!

16 Mai 2018

În iunie, sărbătorim 25 de ani de existenţă! Şi nu concepem să marcăm acest eveniment fără tine, cititorul şi prietenul nostru.

De aceea, te provocăm să ne spuni povestea ta!

Unde erai acum 25 de ani? Cum erai în 1993? Cum te-ai schimbat în acestă perioadă?

Trimite-ne povestea ta pe adresa de email 25ani@jurnalul.ro sau expediază o scrisoare prin poştă pe adresa redacţiei* şi poţi apărea în Jurnalul, ediţia aniversară. În plus, te premiem cu o sticlă de vin personalizată, să o deschizi chiar în ziua în care Jurnalul împlineşte un sfert de veac de existenţă!

 

Iar surprizele nu se termina aici! Poţi participa la CONCURSUL  organizat de Jurnalul cu ocazia împlinirii a unui veac de existenţă.

Trimite-ne gândurile tale - un mesaj, o felicitare, o încurajare - despre ziarul care ţi-a fost alături în ultimii 25 de ani, prin poştă* sau email, la adresa 25ani@jurnalul.ro. Mesajele vor fi publicate în Jurnalul, iar primele 25 sosite pe adresa redacţiei vor fi premiate cu câte o sticlă de vin personalizată.

 

*Adresa redacţiei este: Bd. Ficusului nr 44A, Cladirea INAV, et. 3, Sector 1, Bucureşti

Ultima oră
Alte titluri din: Observator
Loto 6/49 din 24 mai 2018. Rezultatele Tragerilor Loto 24 mai 2018. Numerele câștigătoare de joi, 24 mai 2018 Loto 6/49 din 24 mai 2018. Rezultatele Tragerilor Loto 24 mai 2018. Numerele câștigătoare de joi, 24 mai 2018
Dacă donezi sânge primești reducere la UNTOLD și NEVERSEA Dacă donezi sânge primești reducere la UNTOLD și NEVERSEA
Mai multe titluri din: Observator
Antena3.ro S-a întâlnit cu un călugăr de la Mănăstirea din Peștera Ialomiței. Bătrânul era speriat, vorbea grăbit și gesticula. S-a apropiat de femeie și i-a spus ceva cumplit…
Libertatea.ro Și-au dus fetița la spital, după ce au văzut asta pe mâna ei. Medicii au rămas fără cuvinte
A1.ro Ministerul Educației a confirmat: se închid școli! Care sunt unitățile de învățământ vizate!
IncomeMagazine.ro Cate rachete balistice are armata Rusiei?