Mircea Badea: Jurnaliștii sunt foarte agresivi cu Dragnea și Tudose. Când e vorba de Codruța,...

13 Sep 2017

Mircea Badea a făcut o comparație, marți, între atitudinea jurnaliștilor care îi pun întrebări președintelui PSD, Liviu Dragnea ori premierului Mihai Tudose și cei care o intervievează pe șefa DNA, Laura Codruța Kovesi.

”M-am uitat azi la televizor, am văzut remanierea guvernamentală, erau acolo președintele PSD și prim-ministrul plus cei doi miniștri (Mihai Fifor și Gheorghe Şimon - n.r.), susțineau o conferință de presă. Jurnaliștii puneau întrebări. Cam o întrebare din patru era legitimă. Trei din patru, întrebări perfect cretine, în opinia mea.

Mi s-a părut tare atitudinea jurnaliștilor. Erau foarte agresivi și făceam comparație cu atitudinea lor când îi iau interviu Codruței (Kovesi - n.r.), că ea nu va susține niciodată o conferință de presă. Ați observat atitudinea jurnaliștilor față de Codruța (Kovesi, șefa DNA - n.r.)? Ei, pe Dragnea și pe Tudose îi rupeau cu bătaia, adică foarte agresivi (în cazul celor din urmă - n.r.). Când era cu Codruța, ... poftim, ați întrebat ceva? Ăsta e jurnalism, tati. E beton, am remarcat”, a spus Mircea Badea, marți, în  pasa emisiunii Sinteza zilei cu În gura presei.

Ultima oră
Alte titluri din: Observator
Anunț oficial de la IML privind decesul actriţei Stela Popescu Anunț oficial de la IML privind decesul actriţei Stela Popescu
Starea de sănătate a actriței Cristina Stamate este ”staționară” Starea de sănătate a actriței Cristina Stamate este ”staționară”
Mai multe titluri din: Observator
Antena3.ro Ce pensie primea Stela Popescu de la statul român, după 50 de ani de carieră
Libertatea.ro „Are FIX PRIVIREA UNUI VIŢEL LA POARTA NOUĂ. Dar GHICI CE?”
A1.ro Ipoteză ȘOC în cazul morții Stelei Popescu! Actrița s-a împiedicat de un covoraș, s-a dezechilibrat și s-a lovit la cap
IncomeMagazine.ro Cate rachete balistice are armata Rusiei?