x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Iohannis, reper la “vânzări-case Sibiu”

Iohannis, reper la “vânzări-case Sibiu”

de Dan Constantin    |    30 Mar 2015   •   18:39
Iohannis, reper la “vânzări-case Sibiu”

Casa din Sibiu în care locuieşte familia Iohannis a devenit un reper pentru poziţionarea tranzacţiilor imobiliare. Un anunţ postat pe un site specializat precizează în cazul unei case scoase la vânzare de pe strada Bâlea, la capitolul vecinătăţi: “la 4 case distanţă de casa dlui Iohannis, Preşedintele României”. Desigur, nu ne putem pronunţa dacă recenta calitate a vecinului preşedinte îl ajută pe proprietar să-şi vândă imobilul mai repede şi la un preţ mai bun. Experţii nu s-au pronunţat asupre evoluţiei investiţiilor imobiliare din zona în care locuieşte familia Iohannis.

Pentru imobilul din strada Bâlea, proprietarul a afişat un preţ de 320 mii de euro. Casa are 8 camere, cu 300 mp utili şi un teren de 500 mp. Imobilul are numeroase dotări, două bucătării, trei băi, centrală proprie. Ca ardeleanul gospodar, în imobil sunt incluse la spaţii utile: pivniţă, cramă, spaţii depozitare. Casa scoasă la vânzare este poziţionată pe colţ, ceea ar fi un avantaj pentru acces. Proprietarul indicat pe site-ul de vânzări se numeşte Pavel. La adresa respectivă locuieşte un pictor de biserici cu acest nume.

Pentru vecinii familiei Iohannis, recenta poziţie de şef al statului le-a asigurat, pe lângă onoarea de a locui lângă preşedintele României, şi un plus de securitate. SPP a instalat un post permanent de supraveghere a imobilului din Bâlea 29, unde este domiciliul familiei Iohannis. În apropiere s-a montat şi o cuşcă de protecţie pentru adăpostirea personalului de securitate. Pentru SPP oferta dlui Pavel, la a patra casă de preşedinte, poate fi o soluţie pentru instalarea mai confortabilă a dispozitivului de pază.





×