x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Horoscopul săptămânii 15-21 ianuarie, cu astrologul Camelia Pătrășcanu. Previziuni complete pentru fiecare ZODIE

Horoscopul săptămânii 15-21 ianuarie, cu astrologul Camelia Pătrășcanu. Previziuni complete pentru fiecare ZODIE

14 Ian 2018   •   21:30
Horoscopul săptămânii 15-21 ianuarie, cu astrologul Camelia Pătrășcanu. Previziuni complete pentru fiecare ZODIE

Camelia Pătrășcanu a prezentat, la Antena 3, horoscopul pentru fiecare zodie, pentru săptămâna 15-21 ianuarie.

Ceea ce se întâmplă în această săptămână va fi un moment de referință. Efectele și schimbările de direcție din această perioadă le culegem în vară. Toată săptămâna, zodiile vor avea parte de procese răscolitoare și analize legate de propria persoană.

Pe de altă parte, se pot pune pe tapet diverse demersuri care au legătură cu legea, administrația, finanțele, oficialitățile.

HOROSCOP 15-21 ianuarie 2018 BERBEC: În carieră e posibil să existe evenimentele cele mai importante, întâlniri, ședințe, hotărâri, care vizează asumarea unor responsabilități, a unor funcții sau decuplarea de la niște responsabilități care nu-i mai onorează. În felul acesta evită o problemă, o pagubă, oricum își fac calcule financiare, ce câștigă și ce pierd. Decizia poate să fie peste noapte, le atinge și familia prin efect financiar sau prin orarul de viață sau de muncă. 

HOROSCOP 15-21 ianuarie 2018 TAUR: Au de lucru cu legea, aprobări, avize, poate le vine în minte un proiect foarte stufos din punct de vedere al actelor sau se află într-un punct al demersurilor lor unde e foarte importantă întâlnirea cu o persoană din administrație și obținerea unei aprobări. Reușesc să rezolve lucrul acesta prin intermediari, facilitatori, prin persoane care măcar le dau un sfat foarte bun.

HOROSCOP 15-21 ianuarie 2018 GEMENI: Se gândesc la îmbunătățirea situației actuale. Cum pot să compenseze niște pierderi care s-au acumulat din trecut, legate de sănătate, de relație. Niște pierderi care le dă sentimentul că e ceva incomplet. Aceste decizii pe care le iau luni, marți sau miercuri pot să-i ajute să găsească o formulă de viață prin care să compenseze, fie acceptă și merg mai departe cu lucrurile bune pe care le iau în viață, fie acceptă și-și schimbă comportamentul și gândirea și-n felul acesta reușesc să acopere acel gol din viața lor. Poate fi legat și de muncă și reușesc să-și eficientizeze foarte bine activitățile. 

HOROSCOP 15-21 ianuarie 2018 RAC: La ei, problema cea mai importantă poate fi una relațională și partenerială, fie că e vorba de relația conjugală sau de afaceri. Trebuie să treacă printr-o sită să vadă dacă partenerii sunt de cursă lungă. Este o decizie relațională-partenerială. E bine să analizeze contextul conjugal al venirii unor copii sau ai creșterii copiilor dacă deja îi au. 

HOROSCOP 15-21 ianuarie 2018 LEU: Luna nouă de miercuri se produce în zona muncii și a rutinei zilnice, poate la unii sunt semnale legate de sănătate și-i face să-și reorganizeze viața și munca. Planeta norocului și beneficiilor e în spațiul familiei. Mai mult tihnă în viața lor și pot lua decizia cum să-și organizeze viața, treburile și responsabilitățile pentru a avea mai mult timp pentru ei, pentru sănătate sau pentru familie. 

HOROSCOP 15-21 ianuarie 2018 FECIOARĂ: Mult curaj! Foarte bună mobilizare în această perioadă. Luna nouă în Capricorn este chiar în zona expresiei de sine, a curajului de a face lucrurile la care s-au gândit și pentru care sunt foarte pregătite, au talent. Le trebuie un imbold, vine acest imbold astral în prima parte a săptămânii. Curajul de a studia, de a se înscrie la un curs, de a-și folosi o diplomă, de a fi sigure pe cunoștințele lor mai ales dacă au întâlniri foarte importante și intimidante, cu persoane de rang înalt. Își găsesc aplombul și curajul bazându-se pe harurile lor și rezultatele lor de până acum. Trebuie să se prețuiască mai mult și asta e marea schimbare revoluționară pentru ele. De asemenea, unele fecioare, care-și doresc să devină părinți, pot debloca ceva. 

HOROSCOP 15-21 ianuarie 2018 BALANȚĂ: Familia este pe prima linie. Pot lua hotărâri, unele legate de planuri mari vizând redecorarea casei. E vorba și de bani, cum se administrează bani, pentru că pot fi cheltuieli scăpate din mână. Pot avea probleme cu o persoană în vârstă din familie.

HOROSCOP 15-21 ianuarie 2018 SCORPION: Relații cu oficialii, demersuri și drumuri pe la diverse birouri, unde au nevoie de acte oficiale. E vorba de planurile lor, trebuie clarificată obligatoriu viziunea pe care o au. Cine are de dat examen, să-l dea, cine are o întâlnire test, să aibă loc. 

HOROSCOP 15-21 ianuarie 2018 SĂGETĂTOR: Vizează banii, unii pot scăpa de o problemă financiară, cumva. Alții pot avea un proiect în urma căruia vin bani regulat și sistematic, alții își schimbă politica legată de bani, ei sunt norocoși, dar au buzunarele rupte. Nu mai au voie să fie cheltuitori și realizează riscurile dacă continuă aceeași politică. Este o hartă foarte bună financiar, mai ales sub aspect profesional, unora poate să le vină niște câștiguri după urma unei munci făcută cu foarte mult timp în urmă. 

HOROSCOP 15-21 ianuarie 2018 CAPRICORN: Au o analiză a propriei vieți și personalități. Anticipează niște schimbări mari care s-ar părea că vin din familie, se consultă cu persoane care le pot da niște sfaturi, îndrumări și ar fi foarte bine să asculte de aceste sfaturi. 

HOROSCOP 15-21 ianuarie 2018 VĂRSĂTOR: Trebuie să lase în urmă un eșec, să nu se gândească la lucruri din trecut pentru că le blochează viitorul. E o ardere carmică la ei luni și miercuri. Să meargă mai departe printr-o schimbare de filosofie de viață. 

HOROSCOP 15-21 ianuarie 2018 PEȘTI: Au parte de sprijin, sunt susținuți de persoane influente, stau foarte bine la capitolul de relații sociale protectoare, succesul la ei vine dinspre această zonă, trebuie să dovedească profesionalism și foarte mult rigoare. Nu pe bani trebuie să conteze, există riscul să cheltuiască neprevăzut, imprevizibil și imprudent. 

Sursa Antena 3

×
Subiecte în articol: Camelia Patrascanu horoscop