x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Horoscopul runelor pentru săptămâna 26 februarie - 4 martie. Schimbări mari pentru unii nativi

Horoscopul runelor pentru săptămâna 26 februarie - 4 martie. Schimbări mari pentru unii nativi

25 Feb 2018   •   09:22
Horoscopul runelor pentru săptămâna 26 februarie - 4 martie. Schimbări mari pentru unii nativi
Sursa foto: Samuel Franklin

Horoscopul runelor pentru săptămâna viitoare a fost prezentat de numerologul Mihai Voropchievici, sâmbătă, la emisiunea Adevăruri ascunse, de la Antena 3.

BERBEC: Berbecul este într-o săptămână în care are protecţie divină din toate punctele de vedere.

TAUR: Este încă atenţia persoanei iubite sau a persoanelor iubit pentru că va trimite tot felul de bonusuri şi mici cadouri.

GEMENI: Gemenii sunt nerăbdători in permanenta. Ei primesc un sfat pentru săptămâna viitoare: să fie răbdători şi să nu se mai arunce cu capul înainte.

RAC: Racii au o săptămână de vis, să lase fricile şi problemele şi să se pregătească pentru o perioadă mult mai bună.

LEU: Leul este pregătit să înceapă o viaţă nouă aşa că îi uram succes.

FECIOARĂ: Să se pregătească de o săptămână de călătorii, să nu deschidă bagajele, eventual să mai adauge haine şi să fie pregătiţi, daca e nevoie.

BALANȚĂ: E rândul lor acum şi urmează un salt important în viaţa lor. Să se pregătească şi ei pentru o perioadă mai bună.

SCORPION: Scorpionii îţi doresc multă dragoste. Noutăţi în viaţa scorpionului pe plan sentimental., pe linia amoroasă.

SĂGETĂTOR: Săptămâna adevărului. Vor afla multe lucruri, lucruri foarte importante care le vor schimba puţin starea de spirit.

CAPRICORN: Capricornii au o săptămână în care li se pun la încercare forţele, reyistenţa, tăria mentală. E o săptămână de probe.

VĂRSĂTOR: Are multe secrete în cap, nu ştiu de să facă dar vine forţa divină si Dumnezeu le călăuzeşte drumul în reuşite sau acolo unde au de învăţat ceva.

PEȘTI: Peştii au o săptămână în care vor avea parte de tensiuni, se ceartă şi încearcă ei să rezolve ceva cu dualismul lor.

×
Subiecte în articol: horoscopul runelor Mihai Voropchievici