Ingredientul care face cartofii de la McDonald's atât de buni

17 Iul 2017

Atât de iubiţii cartofi de la McDonald’s au un mic ingredient cunoscut care îi face atât de aromaţi. Acest ingredient relevă că nu sunt vegani, căci acesta îşi are sursa în lapte, după cum notează The Independent.

Astfel, cartofii conţin un ingredient numit “aromă naturală de vită”. Ingredientul este adăugat în toţi cartofii de la McDonald’s, indiferent de zona în care se vând.

Pe website-ul companiei, este notat că aroma conţine “grâu hidrolizat şi lapte hidrolizat ca ingrediente principale”.  În procesul de hidrolizare, proteinele din grâu şi lapte sunt eliminate cu apă, iar gustul umami rezultat adăugă o notă cărnoasă cartofilor prăjiţi.

Alte ingrediente prezente în cartofii prăjiţi specifici de la McDonald’s sunt: pirofosfat acid de sodiu, pentru a menţine culoare, ulei de soia hidrogenat şi sare pentru a accentua gustul umami.

Ultima oră
Alte titluri din: Observator
Bani pentru reparaţiile după furtuni Bani pentru reparaţiile după furtuni
Tudorel Toader: Este necesară o codificare a legislației medicale Tudorel Toader: Este necesară o codificare a legislației medicale
Mai multe titluri din: Observator
Antena3.ro Tragedie în sportul românesc. A murit într-un accident, la câteva ore după ce şi-a luat permisul
Libertatea.ro A slăbit 70 de kilograme în doi ani și apoi s-a apucat de modelling. Cum poate să arate ACUM
A1.ro Cazul care face înconjurul lumii. Fetiţa a cărei inimă bate în afara pieptului. Imagini incredibile!
IncomeMagazine.ro E CUMPLITA profetia clarvazatoarei Vanga pentru Rusia!