x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Anunț umanitar. Colectivul anului VI al Facultății de Medicină Generală "Dunărea de Jos", Galați vă cere urgent ajutorul

Anunț umanitar. Colectivul anului VI al Facultății de Medicină Generală "Dunărea de Jos", Galați vă cere urgent ajutorul

31 Ian 2015   •   14:45
Anunț umanitar. Colectivul anului VI al Facultății de Medicină Generală "Dunărea de Jos", Galați vă cere urgent ajutorul

Colega noastră Dediu Vasilica are nevoie de un diagnostic cert și de un tratament de specialitate, deoarece starea ei de sănătate se degradează foarte repede! Nu știm de ce afecțiune suferă, dar vrem să aflăm și să o ajutăm să se trateze! Avem nevoie de un ajutor financiar! Avem nevoie de voi! 

Dediu Vasilica, în vârstă de 24 de ani, studentă a Facultății de Medicină Generală a fost internată pentru simple dureri abdominale. După o intervenție chirurgicală pentru eliminarea lichidului de ascită dintr-o boală peritoneală pelvină, ea a început să se simtă din ce în ce mai rău, cantitatea de lichid de ascită din abdomen a început să crească, iar starea ei generală să fie din ce în ce mai proastă. A urmat apoi transferul la Spitalul „Sf. Spiridon” din Iași unde a fost suspectată de mai multe boli: colagenoză, b. Crohn, b. Wilson, tuberculoză intestinală, dar niciuna din cele mai sus menționate nu s-au confirmat. După 3 săptămâni de internare doctorii au decis că acest caz este peste putință lor și au transferat-o la Institutul de Boli Infecțioase „Matei Balș” pentru că între timp căpătase și o infecție cu Clostrydium. 

După alte două săptămâni de chin, a ajuns să fie transferată din nou, de data aceasta la Spitalul „Fundeni”, unde doctorii încearcă să îi găsească afecțiunea de care suferă. Din păcate starea ei de sănătate este la pământ de la o zi la alta, ajungând în două luni, de la 50 kg, la doar 35kg.


Mentionez ca este internata la Inst. Clinic Fundeni sectia de gastro enterologie Dr. Gheorghe Cristian. Starea ei se degradeaza pe zi ce trece, dar vrem sa o salvam. Studenții mediciniști fac apel către medicii specialiști din țara și din străinătate, dar și către toate persoanele care vor care să acorde o mână de ajutor. 
 
Va punem la dispozitie toate informatiile necesare. Atasez actele Medicale recente si va pot trimite si toate analizele recente.
Campania umanitara "Sa o ajutam pe Lica sa zambeasca" este inceputa de Colectivul anului VI Medicina Generala Galati.
Va multumesc!

Vă rugăm să donați orice sumă în contul deschis: 

Raiffeisen Bank: Dediu Vasilica 
RO41 RZBR 0000 0600 1493 8722 

Vă stăm la dispoziție cu toate documentele necesare și informațiile pe care le doriți! Persoane de contact: 

Cazan Ramona:0748.649.684 
Iordănoaia Irina: 0720.346.479.

Să o ajutăm pe Lica să zâmbească!

×
Subiecte în articol: Dediu Vasilica