VIDEO - Un polițist beat a spulberat un pieton pe zebră

08 Mar 2018

Din imaginile surprinse de o cameră de supraveghere, se vede cum victima accidentului se dă jos de pe bicicletă, se asigură şi traversează strada pe zebră. Maşina condusă de poliţist îl loveşte în plin pe pieton, impactul fiind fatal pentru bărbatul de 68 de ani.

Accidentul a avut loc marţi după masă, într-o intersecție din Arad. Bărbatul venea de pe stradă, dinspre linia ferată, şi se pregătea să traverseze bulevardul, pe trecerea de pietoni, spre malul Mureşului. În imagini se vede cum bărbatul se dă jos de pe bicicletă, se asigură, după care încearcă să traverseze strada în calitate de pieton, pe zebră. Când ajunge pe banda a doua, însă, şoferul, un poliţist beat, îl loveşte violent cu maşina şi îl proiectează la peste 20 de metri în aer. Impactul este letal.

Citește tot articolul AICI

Impactul

 

 

Ultima oră
Alte titluri din: Locale
În Capitală sunt pregătite să acţioneze 331 utilaje de deszăpezire În Capitală sunt pregătite să acţioneze 331 utilaje de deszăpezire
Stratul de zăpadă de la Bâlea Lac a ajuns la 2 metri Stratul de zăpadă de la Bâlea Lac a ajuns la 2 metri
Mai multe titluri din: Locale
Antena3.ro Ce avere a lăsat în urmă jurnalistul Andrei Gheorghe
Libertatea.ro Clipe grele pentru Anamaria Prodan. Medicii au confirmat
A1.ro Cristian Pomohaci a cedat. Cântărețul de muzică populară a recunoscut: „E adevărat că sunt...”. Oamenii care-l ascultau au rămas fără cuvinte!
IncomeMagazine.ro Cate rachete balistice are armata Rusiei?