x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Un bărbat din Galaţi a fost reţinut după ce a atacat cu un cuţit doi poliţişti şi un asistent medical

Un bărbat din Galaţi a fost reţinut după ce a atacat cu un cuţit doi poliţişti şi un asistent medical

17 Mai 2018   •   10:11
Un bărbat din Galaţi a fost reţinut după ce a atacat cu un cuţit doi poliţişti şi un asistent medical

Un bărbat din Galaţi a fost reţinut după ce a atacat cu un cuţit doi poliţişti şi un asistent medical SMURD, a declarat, joi, purtătorul de cuvânt al Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Galaţi, Gabriela Costin. 

Potrivit sursei citate, miercuri seara, printr-un apel la 112, s-a semnalat producerea unui accident rutier în municipiul Galaţi, pe strada Domnească, în apropierea Parcului CFR, unde o autoutilitară a lovit un stâlp. 

La faţa locului s-a deplasat un echipaj de poliţie şi un echipaj medical de la SMURD, care nu au găsit însă pe nimeni în maşina respectivă. 

Poliţiştii au demarat verificări, iar în scurt timp l-au identificat pe şoferul maşinii în parcul din apropiere, acesta încercând să fugă. 

"Şoferul a încercat să fugă, părea în stare de ebrietate. A fost însă imobilizat de poliţişti, dar un alt bărbat, de 41 de ani, care era şi acesta în parc, a intervenit şi i-a atacat pe poliţişti şi pe asistentul de la SMURD cu un cuţit. Unul dintre poliţişti i-a deviat mâna în care avea cuţitul, lama lovind luneta autospecialei SMURD care a fost zgâriată. Agresorul a fost imobilizat şi încătuşat şi condus la sediul poliţiei, în timp ce şoferul autoutilitarei a fost condus la spital în vederea recoltării de probe biologice", a spus Gabriela Costin. 

Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă şi ultraj, iar bărbatul de 41 de ani a fost reţinut pentru 24 de ore. AGERPRES

 

×
Subiecte în articol: barbat retinut galati