Un bărbat a murit după ce a căzut cu parapanta

13 Sep 2017

Un bărbat de 30 de ani a murit, astăzi, după ce a căzut cu parapanta în apropierea poligonului de trageri de la Gădinți, județul Neamț. Polițiștii fac cercetări pentru a stabili cum s-a produs accidentul.

Apelul la 112 a fost făcut de către localnicii care au văzut că o parapantă a căzut în apropierea poligonului de trageri de la Gădinți, județul Neamț.

Potrivit reprezentanților ISU Neamț, un echipaj al Serviciului Județean de Ambulanță a intervenit, însă bărbatul de 30 de ani, care a căzut cu parapanta, avea leziuni incompatibile cu viața, fiind declarat decedat.

Din cauza terenului greu accesibil, în sprijinul paramedicilor a fost trimis și un echipaj de pompieri cu șase subofițeri.

Polițiștii din Neamț au preluat cazul și fac verificări pentru a stabili cu exactitate cauzele producerii accidentului.

Sursa: reporterntv.ro

 

Ultima oră
Alte titluri din: Locale
Situație incredibilă! Trenurile de pe magistrala București-Constanţa sunt dirijate prin telefon din cauza hoţilor care au furat mai multe relee Situație incredibilă! Trenurile de pe magistrala București-Constanţa sunt dirijate prin telefon din cauza hoţilor care au furat mai multe relee
Caz dramatic în Vaslui! O femeie a stat 6 ore pe un câmp, aprope dezbrăcată, după ce a fost luată la ocazie de un vasluian Caz dramatic în Vaslui! O femeie a stat 6 ore pe un câmp, aprope dezbrăcată, după ce a fost luată la ocazie de un vasluian
Mai multe titluri din: Locale
Antena3.ro Mihai Voropchievici, horoscopul runelor pentru săptămâna 20-26 noiembrie. Zodia care are protecție divină
Libertatea.ro Un bărbat din București și-a făcut dreptate cu pumnul. Incidentul a fost filmat
A1.ro „NENOROCIREA s-a abătut asupra Pământului”. Peste 400 de morți în doar câteva ore! Este un DEZASTRU nemaivăzut
IncomeMagazine.ro Cate rachete balistice are armata Rusiei?