Un bărbat a murit după ce a căzut cu parapanta

13 Sep 2017

Un bărbat de 30 de ani a murit, astăzi, după ce a căzut cu parapanta în apropierea poligonului de trageri de la Gădinți, județul Neamț. Polițiștii fac cercetări pentru a stabili cum s-a produs accidentul.

Apelul la 112 a fost făcut de către localnicii care au văzut că o parapantă a căzut în apropierea poligonului de trageri de la Gădinți, județul Neamț.

Potrivit reprezentanților ISU Neamț, un echipaj al Serviciului Județean de Ambulanță a intervenit, însă bărbatul de 30 de ani, care a căzut cu parapanta, avea leziuni incompatibile cu viața, fiind declarat decedat.

Din cauza terenului greu accesibil, în sprijinul paramedicilor a fost trimis și un echipaj de pompieri cu șase subofițeri.

Polițiștii din Neamț au preluat cazul și fac verificări pentru a stabili cu exactitate cauzele producerii accidentului.

Sursa: reporterntv.ro

 

Ultima oră
Alte titluri din: Locale
GALERIE FOTO - Simularea unui accident rutier grav GALERIE FOTO - Simularea unui accident rutier grav
Incredibil! Câţiva copii au descoperit un proiectil şi l-au mutat, expunându-se pericolului de explozie Incredibil! Câţiva copii au descoperit un proiectil şi l-au mutat, expunându-se pericolului de explozie
Mai multe titluri din: Locale
Antena3.ro VIDEO CUTREMURĂTOR în cazul tragediei din Ungaria. Şoferul microbuzului făcea Live pe Facebook în momentul accidentului
Libertatea.ro Prima apariție publică a lui Harry și Meghan, după nuntă! Ținuta ducesei...
A1.ro E oficial! De ce a murit psihologul Hanibal Dumitrașcu. Cauzele morții
IncomeMagazine.ro Cate rachete balistice are armata Rusiei?