Monstruos! O adolescentă dintr-un orfelinat din Tulcea a fost obligată să se prostitueze

09 Feb 2018

 Două persoane sunt cercetate în stare de arest preventiv după ce au răpit o minoră aflată sub supravegherea statului într-un centru de plasament şi au obligat-o să se prostitueze.

Felicia Iancu şi Ionuţ Avram au răpit-o, la finele lunii trecute, pe adolescenta de 16 ani din zona unui popas aflat pe raza comunei Horia.

Cei doi, potrivit anchetei efectuate de poliţişti sub îndrumarea Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT), au transportat-o pe minoră într-un apartament din municipiu, unde, ameninţând-o cu un pistol cu bile şi cu un cuţit, au legat-o cu un lanţ de un calorifer şi au obligat-o să se prostitueze.

"Victima a întreţinut raporturi sexuale cu o singură persoană de sex masculin, la data de 3.02.2018, după ce în prealabil a fost îmbrăcată cu haine noi cumpărate de către inculpata Iancu Felicia şi vopsită la păr, iar inculpatul Avram Ionuţ a întreprins demersuri pentru găsirea unor alţi clienţi, inclusiv cetăţeni vietnamezi, în vederea întreţinerii de relaţii sexuale cu persoana vătămată", se arată într-un comunicat al DIICOT.

În seara zilei de 6 februarie, profitând de faptul că cei doi indivizi lipseau de la domiciliu, dar şi de lipsa de atenţie a unui martor care trebuia să o supravegheze, adolescenta a reuşit să fugă din apartament şi să ceară ajutorul unui taximetrist pentru a-i anunţa pe poliţişti.

În ziua următoare, lucrătorii Poliţiei municipiului i-au reţinut pentru 24 de ore pe cei doi acuzaţi de comiterea infracţiunii de lipsire de libertate în mod ilegal.

În timpul percheziţiilor efectuate la locuinţa lui Ionuţ Avram, dar şi în autoturismul acestuia, au fost identificate şi ridicate mai multe bunuri de interes pentru cauză, iar joi, 8 ianuarie, cei doi acuzaţi au fost prezentaţi Tribunalului Tulcea cu propunerea de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Măsura a fost admisă de Tribunalul Tulcea. AGERPRES

Ultima oră
Alte titluri din: Locale
Firea: Am primit ameninţări, prin care mi se reproşa că o companie din Turcia a câştigat licitaţia pentru autobuze Firea: Am primit ameninţări, prin care mi se reproşa că o companie din Turcia a câştigat licitaţia pentru autobuze
Alertă de avalansă în munţii Bucegi şi Făgăraş Alertă de avalansă în munţii Bucegi şi Făgăraş
Mai multe titluri din: Locale
Antena3.ro S-au cunoscut intr-un bordel, s-au casatorit si erau fericiti pana cand totul s-a aflat! Un instalator a intrat in casa lor si a descoperit nenorocirea - Ce ii facuse sotul femeii e de domeniul SF
Libertatea.ro Traian Băsescu urmează să devină din nou bunic. Mesajul transmis de fostul președinte
A1.ro "Actorul Sylvester Stallone a murit!" Adevărul despre știrea care face înconjurul lumii
IncomeMagazine.ro Cate rachete balistice are armata Rusiei?