x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Infotrafic: Pe DN1A, pe ruta alternativă dinspre Ploieşti spre Braşov, se circulă în coloană

Infotrafic: Pe DN1A, pe ruta alternativă dinspre Ploieşti spre Braşov, se circulă în coloană

12 Aug 2017   •   13:50
Infotrafic: Pe DN1A, pe ruta alternativă dinspre Ploieşti spre Braşov, se circulă în coloană

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că pe DN1A, pe ruta alternativă dinspre Ploieşti către Braşov, se circulă în coloană între localităţile Coada Malului şi Vălenii de Munte, iar pe DN7C - Transfăgărăşan numărul de maşini este în creştere şi vor apărea probleme de trafic. 

"Pe ruta alternativă dinspre Ploieşti către Braşov, DN1A, se circulă în coloană între localităţile Coada Malului şi Vălenii de Munte (unde trecerile pentru pietoni sunt intens folosite). În judeţul Argeş, pe DN7 Piteşti - Râmnicu-Vâlcea, autovehiculele încetinesc mai mult decât este necesar la o trecere la nivel cu o cale ferată închisă, în zona Bascov - Valea Ursului. S-a format coloană de maşini pe sensul de mers către Vâlcea, inclusiv la ieşirea de pe autostrada A1 Bucureşti - Piteşti. Tot pe DN7 Piteşti - Râmnicu-Vâlcea se circulă cu viteză redusă în zonele Morăreşti (judeţul Argeş) şi Aldeşti (judeţul Vâlcea). Pentru că numărul de maşini este în creştere pe DN7C - Transfăgărăşan, vor apărea probleme de trafic şi în zona Bâlea-Lac (unde parcarea este deja plină)", informează IGPR într-un comunicat de presă remis sâmbătă AGERPRES. 

Potrivit sursei citate, traficul rutier este foarte intens pe autostrada A2, pe sensul de mers Bucureşti - Constanţa. 

"În zona Feteşti - Cernavodă autovehiculele rulează cu o viteză mai redusă decât în mod obişnuit. La ieşirea de pe autostrada A4, la intersecţia cu DN39, viteza de deplasare este de aproximativ 50 km/h (deoarece limita de viteză din localitatea Agigea, situată pe DN39, este de 50 km/h). Le recomandăm conducătorilor auto să folosească şi alte rute către Constanţa, cum ar fi DN2 Bucureşti - Urziceni, DN2A Urziceni - Slobozia - Hârşova - Constanţa, DN3 Bucureşti - Lehliu - Călăraşi - traversare cu bacul spre Ostrov - Adamclisi - Constanţa. Pe ruta DN3 Bucureşti - Lehliu-Gară, DN3A Lehliu-Gară -Feteşti - A2 Feteşti - Cernavodă, DN22C Cernavodă - Murfatlar, DN3 Murfatlar - Constanţa se poate circula în condiţii bune, exceptând tronsonul A2 Feteşti - Cernavodă", indică Infotrafic. 

În judeţul Constanţa, pe DN39, autovehiculele rulează cu viteză redusă între Tuzla şi Eforie-Nord, pe sensul de mers către Mangalia iar în Eforie-Nord banda cu circulaţie reversibilă este deschisă pentru sensul de mers Constanţa - Mangalia, potrivit IGPR. 

Circulaţia este intensă şi pe DN1 Bucureşti - Braşov şi se rulează în coloană la intrarea în Comarnic dinspre Cornu şi între Sinaia şi Buşteni. Pe sensul de mers Braşov - Bucureşti, există coloană între Azuga şi Buşteni. AGERPRES

×