x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Caz șocant în Găești! Un tată a fost dat pe mâna poliției după ce a fost filmat de fiica lui în timp ce o viola

Caz șocant în Găești! Un tată a fost dat pe mâna poliției după ce a fost filmat de fiica lui în timp ce o viola

23 Aug 2017   •   14:39
Caz șocant în Găești! Un tată a fost dat pe mâna poliției după ce a fost filmat de fiica lui în timp ce o viola

Caz cutremurător în oraşul dâmboviţean Găeşti. Un tată şi-a violat fiica de 15 ani în repetate rânduri iar aceasta în cele din urmă a găsit curaj să meargă la poliție cu o înregistrare în care bestia îşi satisfăcea fanteziile sexuale cu ea .Individul de 38 de ani din Găeşti făcuse o pasiune pentru fiica lui de ceva timp.

Bărbatul o supunea la perversiuni sexuale fără să se gândească vreo clipă la consecinţe. Totul a ieşit la iveală după ce fata minoră mânată de furia faţă de cel care ar fi trebuit să o protejeze şi care i-a distrus copilăria, a înregistat unul dintre momente şi a fugit la poliţie.

Potrivit anchetatorilor, fata şi-ar fi înregistrat tatăl chiar în momentul în care îl ruga disperată să nu o mai batjocorească.  Poliţiştii au rămas stupefiaţi de clipele de groază prin care a trecut minora.Bărbatul a fost reţinut imediat şi dus în faţa magistraţilor de la Judecătoria Găeşti. Pe numele său a fost emis un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de viol.

Acesta este al treilea caz din zona Găești, în care tații sunt acuzați că și-au violat fiicele. Cancan.ro, mditv

.

×
Subiecte în articol: violata de tata gaesti