x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Accident TERIBIL la Botosani. O familie întreagă a ajuns în comă la spital

Accident TERIBIL la Botosani. O familie întreagă a ajuns în comă la spital

26 Iul 2016   •   10:33
Accident TERIBIL la Botosani. O familie întreagă a ajuns în comă la spital
Sursa foto: Victor Stroe

Abia externat, un copil de doar un an a ajuns ieri în stare critică la spital, după ce a fost victima unui grav accident rutier. Micuţul era pasager în maşina unei cunoştinţe, la care tatăl său apelase pentru a-l aduce de la Hudeşti la Botoşani şi a-şi lua acasă, de la spital, soţia şi copilul.

Aflat la volanul Fordului în care s-au urcat cei trei, Simion S. de 23 de ani a pierdut controlul volanului la ieşirea din localitatea Văculeşti. Maşina a ieşit de pe şosea, a lovit un indicator, după care s-a izbit violent de un copac aflat pe marginea drumului. În urma impactului, tatăl copilului, pasager pe locul din dreapta, a rămas încarcerat, fiind scos afară de pompierii chemaţi de martori prin apel la 112, resuscitat şi intubat de echipajul medical de Terapie Intensivă Mobilă (TIM) din cadrul SMURD. În stare critică se află şi copilul acestuia, care în urma impactului a fost proiectat în partea din faţă a maşinii. Medicii au fost nevoiţi să intubeze şi copilul. La spital, a fost transportată şi mama copilului, o tânără de 22 de ani, care a suferit un traumatism cranio-cerebral şi era în comă, la fel ca şi soţul ei. Şoferul a suferit şi el o luxaţie de şold, însă era conştient.

Deşi nu parcursese decât câteva zeci de kilometri, se pare că şoferului i s-a făcut somn şi a aţipit la volan. „Am ajuns imediat după accident şi şoferul striga la mine: luaţi copilul de aici. Eu, când m-am uitat în maşină, am crezut că sunt morţi, dar apoi s-a deschis uşa şi a căzut femeia şi am văzut că respiră. Apoi am văzut că mişcă toţi şi au fost preluaţi imediat de cei de la pompieri şi de la ambulanţă. L-am întrebat pe şofer: ce ai făcut şi el mi-a zis: am aţipit”, a povestit un şofer care a ajuns în zonă la scurt timp după accident.

Sursa Monitorul de Botosani

×
Subiecte în articol: accident