Accident spectaculos în Timișoara. Un BMW s-a răsturnat și a distrus un semafor

04 Sep 2017

Un accident spectaculos s-a petrecut luni, într-o intersecție din Timișoara. O maşină s-a dat peste cap şi a distrus un semafor. 

Un BMW care venea pe bulevardul CD Loga a fost lovit din lateral de un autoturism marca Mazda, care, cel mai probabil, a trecut pe culoarea roşie a semaforului. 

BMW-ul s-a dat peste cap şi după ce a distrus un semafor a aterizat pe trotuar cu roţile în sus. Din fericire, în acel moment niciun pieton nu trecea pe acolo. La faţa locului au sosit mai multe echipaje de ambulanţă şi poliţie. 

Doi dintre pasagerii din BMW au suferit răni ușoare, dar au refuzat să meargă la spital după ce au fost consultați de medicii de la Ambulanță. 

Șoferul vinovat de producerea accidentului susține că nu a trecut pe culoarea roșie a semaforului și că: ”Mi-a bătut soarele în ochi și nu am văzut BMW-ul care venea cu viteză”.
 

Sursa: pressalert.ro

Ultima oră
Alte titluri din: Locale
Șefii structurilor de combatare a criminalității organizate în Europa de Sud-Est s-au reunit la Sibiu Șefii structurilor de combatare a criminalității organizate în Europa de Sud-Est s-au reunit la Sibiu
Accident în Deva. Șoferul unei dubițe rănit grav Accident în Deva. Șoferul unei dubițe rănit grav
Mai multe titluri din: Locale
Antena3.ro Participau la deshumarea unui băiețel. Toți au leșinat când au deschis sicriul. Ce au găsit în el
Libertatea.ro Oana Roman a răbufnit! L-a făcut ou și cu oțet pe C.T Popescu. Vai, ce a fost la gura ei
A1.ro Cazul care face înconjurul lumii. Fetiţa a cărei inimă bate în afara pieptului. Imagini incredibile!
IncomeMagazine.ro A fost dezlegat misterul pe de Insula Pastelui!