Accident spectaculos în Timișoara. Un BMW s-a răsturnat și a distrus un semafor

04 Sep 2017

Un accident spectaculos s-a petrecut luni, într-o intersecție din Timișoara. O maşină s-a dat peste cap şi a distrus un semafor. 

Un BMW care venea pe bulevardul CD Loga a fost lovit din lateral de un autoturism marca Mazda, care, cel mai probabil, a trecut pe culoarea roşie a semaforului. 

BMW-ul s-a dat peste cap şi după ce a distrus un semafor a aterizat pe trotuar cu roţile în sus. Din fericire, în acel moment niciun pieton nu trecea pe acolo. La faţa locului au sosit mai multe echipaje de ambulanţă şi poliţie. 

Doi dintre pasagerii din BMW au suferit răni ușoare, dar au refuzat să meargă la spital după ce au fost consultați de medicii de la Ambulanță. 

Șoferul vinovat de producerea accidentului susține că nu a trecut pe culoarea roșie a semaforului și că: ”Mi-a bătut soarele în ochi și nu am văzut BMW-ul care venea cu viteză”.
 

Sursa: pressalert.ro

Ultima oră
Alte titluri din: Locale
O noua tragedie la Botosani. O asistentă medicală a fost găsită moartă în casă O noua tragedie la Botosani. O asistentă medicală a fost găsită moartă în casă
Alertă la Sibiu! Risc mare de avalanşă şi zăpadă de doi metri jumătate la Bâlea Lac Alertă la Sibiu! Risc mare de avalanşă şi zăpadă de doi metri jumătate la Bâlea Lac
Mai multe titluri din: Locale
Antena3.ro „M-am îndrăgostit de o fată de 18 ani, trebuia să fim împreună. Într-o zi, m-a chemat să vorbim și mi-a spus ceva cumplit. Nu știu dacă pot trece peste asta”
Libertatea.ro Andrei Gheorghe a murit! Cum a fost găsit omul de radio
A1.ro Andrei Gheorghe a murit. A fost găsit decedat, în casă
IncomeMagazine.ro Cate rachete balistice are armata Rusiei?