Accident spectaculos în Timișoara. Un BMW s-a răsturnat și a distrus un semafor

04 Sep 2017

Un accident spectaculos s-a petrecut luni, într-o intersecție din Timișoara. O maşină s-a dat peste cap şi a distrus un semafor. 

Un BMW care venea pe bulevardul CD Loga a fost lovit din lateral de un autoturism marca Mazda, care, cel mai probabil, a trecut pe culoarea roşie a semaforului. 

BMW-ul s-a dat peste cap şi după ce a distrus un semafor a aterizat pe trotuar cu roţile în sus. Din fericire, în acel moment niciun pieton nu trecea pe acolo. La faţa locului au sosit mai multe echipaje de ambulanţă şi poliţie. 

Doi dintre pasagerii din BMW au suferit răni ușoare, dar au refuzat să meargă la spital după ce au fost consultați de medicii de la Ambulanță. 

Șoferul vinovat de producerea accidentului susține că nu a trecut pe culoarea roșie a semaforului și că: ”Mi-a bătut soarele în ochi și nu am văzut BMW-ul care venea cu viteză”.
 

Sursa: pressalert.ro

Ultima oră
Alte titluri din: Locale
Caz incredibil la Brăila! Un tânăr a murit după ce a căzut în ghena interioară a unui bloc Caz incredibil la Brăila! Un tânăr a murit după ce a căzut în ghena interioară a unui bloc
Paradă militară de Ziua Naţională la Alba Iulia, cu 1.200 de militari şi 120 de mijloace tehnice Paradă militară de Ziua Naţională la Alba Iulia, cu 1.200 de militari şi 120 de mijloace tehnice
Mai multe titluri din: Locale
Antena3.ro A văzut o vacă pe drum și a scos imediat telefonul să o filmeze! Ce făcea animalul în timp ce o mașină mergea în față - VIDEO impresionant!
Libertatea.ro George și-a violat fiica. După 27 de ani, fata ajunsă femeie în toată firea s-a răzbunat crunt pe el
A1.ro Cercetătorii avertizează: 2018 ar putea fi anul marilor cutremure!
IncomeMagazine.ro Cate rachete balistice are armata Rusiei?