Accident spectaculos în Timișoara. Un BMW s-a răsturnat și a distrus un semafor

04 Sep 2017

Un accident spectaculos s-a petrecut luni, într-o intersecție din Timișoara. O maşină s-a dat peste cap şi a distrus un semafor. 

Un BMW care venea pe bulevardul CD Loga a fost lovit din lateral de un autoturism marca Mazda, care, cel mai probabil, a trecut pe culoarea roşie a semaforului. 

BMW-ul s-a dat peste cap şi după ce a distrus un semafor a aterizat pe trotuar cu roţile în sus. Din fericire, în acel moment niciun pieton nu trecea pe acolo. La faţa locului au sosit mai multe echipaje de ambulanţă şi poliţie. 

Doi dintre pasagerii din BMW au suferit răni ușoare, dar au refuzat să meargă la spital după ce au fost consultați de medicii de la Ambulanță. 

Șoferul vinovat de producerea accidentului susține că nu a trecut pe culoarea roșie a semaforului și că: ”Mi-a bătut soarele în ochi și nu am văzut BMW-ul care venea cu viteză”.
 

Sursa: pressalert.ro

Ultima oră
Alte titluri din: Locale
Pană de curent la Spitalul Județean Craiova Pană de curent la Spitalul Județean Craiova
Doi poliţişti în stare de ebrietate s-au bătut crunt după o petrecere în Sălaj Doi poliţişti în stare de ebrietate s-au bătut crunt după o petrecere în Sălaj
Mai multe titluri din: Locale
Antena3.ro Ce salariu avea Andreea Marin cand era la "Surprize, Surprize"! "Puteam să îmi cumpăr pe lună…"
Libertatea.ro După nici 3 ani de căsnicie, Anda Adam a luat decizia
A1.ro Se caută angajați. Salariul este 21.000 de lei lunar și nu e nevoie să pleci din țară! Vestea bună e că nu ai nevoie de pregătire. Sunt SUTE DE LOCURI disponibile!
IncomeMagazine.ro Cate rachete balistice are armata Rusiei?