VIDEO + FOTO - Accident spectaculos în Constanța. O femeie a reușit să facă praf 10 mașini

13 Feb 2018

O femeie a fost rănită și zece mașini avariate, noaptea trecută, în urma unui accident produs la Constanța. Mașina condusă de femeie a lovit un stâlp, după care a ricoșat în mașinile parcate.

Pompierii au fost solicitați să intervină la scurt timp după miezul nopții pe bulevardul 1 Decembrie, unde un autoturism de teren a izbit violent un stâlp, iar apoi a ricoșat și a distrus și alte mașini parcate pe marginea drumului. La volan era o femeie în vârstă de 37 de ani, care a fost rănită grav.

La locul accidentului s-au deplasat mai multe echipaje ale Serviciului Județean de Ambulanță Constanța, Poliției și Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Dobrogea”, inclusiv unul pentru descarcerare, dar intervenția acestuia nu a fost necesară. Femeia a suferit un traumatism toracic și a fost preluată conștientă de ambulanță și transportată la spital.

 În urma impactului foarte puternic, stâlpul de electricitate lovit de mașină a fost practic smuls din pământ, iar 10 autoturisme parcate au fost grav avariate.

 

Ultima oră
Alte titluri din: Locale
Tort de îngheţată record în România, realizat la GastroPan în cinstea Centenarului Unirii Tort de îngheţată record în România, realizat la GastroPan în cinstea Centenarului Unirii
Tragedie fără margini la Braşov! O fetiţă de cinci ani a murit după ce a căzut dintr-o căruţă Tragedie fără margini la Braşov! O fetiţă de cinci ani a murit după ce a căzut dintr-o căruţă
Mai multe titluri din: Locale
Antena3.ro Pădurea care ascunde poarta Iadului se află în România. Ce ciudățenii au loc aici
Libertatea.ro Andreea Esca, despre retragerea din televiziune. Când pleacă de la PROTV
A1.ro Mașinile vechi ar putea să fie interzise în București! De când ar putea să intre în vigoare această lege
IncomeMagazine.ro Cate rachete balistice are armata Rusiei?