Un vasluian cere despăgubiri de 500.000 de euro de la E.On Moldova

12 Sep 2017

Bărbatul a fost dat în judecată de E.On Moldova Distribuție SA pentru furt de energie la o firmă unde acesta a fost administrator, scrie vremeanoua.ro.

În instanță, Viorel Istrate a demonstrat că acuzația a fost una nedreaptă, el nemaifiind administratorul acelei companii astfel că instanța i-a dat acestuia câștig de cauză.

Vasluianul însă nu se oprește aici ci cere daune materiale de 500.000 de euro de la compania E.On, primul termen în proces fiind pe data de 18 septembrie la Tribunalul Iași. 

“Voi vedea ce vor decide domnii judecãtori, eu am solicitat daune pentru modul în care m-au tratat (E.On), pentru cã m-au acuzat pe nedrept de furt de energie electricã, lucru confirmat de sentintele definitive pe care le am acum”, spune Viorel Istrate.

Ultima oră
Alte titluri din: Justitie
Claudiu Florică şi Dinu Pescariu, la DNA Claudiu Florică şi Dinu Pescariu, la DNA
ÎCCJ: DNA cere condamnarea lui Şova şi confiscarea sumei de 100.000 de euro; sentinţa - pe 25 septembrie ÎCCJ: DNA cere condamnarea lui Şova şi confiscarea sumei de 100.000 de euro; sentinţa - pe 25 septembrie
Mai multe titluri din: Justitie
Antena3.ro Acest om ne-a salvat viețile, dar A MURIT uitat de toți. Cum a fost posibil așa ceva
Libertatea.ro Alocații de 200 de lei pentru copii. Ce au decis parlamentarii
A1.ro Românul care a salvat lumea. ”Elicopterul meu a prins, cu elicea, o macara. Era soare, n-a văzut-o. Au căzut, cu toții, direct în reactorul nuclear. S-au topit!”
IncomeMagazine.ro Ce s-ar intampla cu Pamantul daca n-ar exista Jupiter?