Toți inculpații din dosarul ANRP pleacă în Costa Rica? Sergiu Diacomatu s-a alăturat Alinei Bica

13 Apr 2018

Sergiu Diacomatu a părăsit ţara în 9 aprilie şi nu s-a mai întors, potrivit unor surse citate de Antena 3.

Diacomatu a fost trimis de DNA în judecată în două dosare penale privind fraude la Agentia Nationala de Restituire a Proprietatilor. Este un apropiat al Elenei Udrea și al omului de afaceri Dorin Cocos.

Judecătorii de la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie au stabilit joi ca pe data de 20 aprilie să se desfăşoare ultimul termen în dosarul ANRP, în care sunt judecaţi Alina Bica, omul de afaceri Dorin Cocoş şi fiul acestuia, Alin Cocoş. 

În dosar sunt judecați pe lângă Alina Bica, Dorin Cocoș, Alin Cocoș și Crinuţa Dumitrean, Dragoş Bogdan, Lăcrămioara Alexandru, Sergiu Diacomatu, Cătălin Teodorescu, Remus Baciu și nu în ultimul rând Sergiu Diacomatu.

Ultima oră
Alte titluri din: Justitie
Primarul oraşului Ghimbav, sub control judiciar în dosarul de abuz în serviciu Primarul oraşului Ghimbav, sub control judiciar în dosarul de abuz în serviciu
Alina Bica nu are statutul de refugiat politic în Costa Rica, ci este solicitant cu carnet provizoriu Alina Bica nu are statutul de refugiat politic în Costa Rica, ci este solicitant cu carnet provizoriu
Mai multe titluri din: Justitie
Antena3.ro „Sunt Ana Maria și în aprilie anul trecut, soțul meu a avut o aventură. Asta a trecut iar eu am decis să-l iert. Doar că într-o seară l-am prins...”
Libertatea.ro Bătaie generală la o nuntă mirele a jurat că va divorța. Totul a plecat de la soacră
A1.ro Mașinile vechi ar putea să fie interzise în București! De când ar putea să intre în vigoare această lege
IncomeMagazine.ro Cate rachete balistice are armata Rusiei?