x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Justitie Dragnea despre decizia CCR pe speţa privind dosarul Belina: O să vedem ce spune în comunicat

Dragnea despre decizia CCR pe speţa privind dosarul Belina: O să vedem ce spune în comunicat

23 Noi 2017   •   15:52
Dragnea despre decizia CCR pe speţa privind dosarul Belina: O să vedem ce spune în comunicat

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Liviu Dragnea, liderul social-democraţilor, a declarat că va aştepta un comunicat al Curţii Constituţionale pentru a formula o poziţie cu privire la decizia CCR dată joi la sesizarea preşedintelui Senatului, Călin Popescu-Tăriceanu. 

"O să vedem ce spune în comunicat", a declarat Liviu Dragnea, la Parlament, întrebat despre decizia CCR pe cererea preşedintelui Senatului, Călin Popescu-Tăriceanu, privind existenţa unui conflict juridic între Guvern şi DNA ca urmare a cercetării privind legalitatea hotărârilor Executivului prin care părţi din insula Belina şi braţul Pavel au trecut din proprietatea statului în cea a judeţului Teleorman. 

Fiind întrebat dacă el consideră că există în continuare un conflict între puterile statului în cazul dezbătut la CCR, preşedintele PSD a spus: "Nu vreţi să vedem comunicatul ?". 

Curtea Constituţională a României (CCR) a respins joi cererea preşedintelui Senatului, Călin Popescu-Tăriceanu, şi a constatat că nu există conflict juridic între Guvern şi DNA ca urmare a cercetării privind legalitatea hotărârilor Executivului prin care părţi din insula Belina şi braţul Pavel au trecut din proprietatea statului în cea a judeţului Teleorman. AGERPRES

×