Uraganul Irma a dus la moartea a opt persoane de la un azil de bătrâni din Florida

14 Sep 2017

Opt persoane au murit la un azil de bătrâni din Florida, după ce uraganul Irma a dus la avarierea sistemului de aer condiţionat, miercuri. Incidentul a crescut îngrijorarea pentru singuranţa celor patru milioane de bătrâni din Florida, scrie The Guardian.

Poliţistul şef al departamentului din Hollywood, Tom Sanchez, a afirmat că investigatorii cred că decesele de la Centrul de Reabilitare din Hollywood Hills au avut legătură cu căldura sau cu inhalarea de monoxid de carbon emis de un generator de curent. Acesta a declarat că a fost deschisă o investigaţie penală.

Tom Sanchez a mai afirmat că, dincolo de ancheta penală asupra incidentului de la azilul de bătrâni unde a avut loc incidentul, este revizuită şi situaţia altor 42 de centre de îngrijire pentru persoane în vârstă, pentru a verifica starea pacienţilor.

Ultima oră
Alte titluri din: Externe
VIDEO - Bătaie între parlamentarii din Knesset în timpul discursului lui Mike Pence VIDEO - Bătaie între parlamentarii din Knesset în timpul discursului lui Mike Pence
Un român a fost rănit la New York după ce un individ a deschis focul la întâmplare în urma unei dispute Un român a fost rănit la New York după ce un individ a deschis focul la întâmplare în urma unei dispute
Mai multe titluri din: Externe
Antena3.ro Semne surprizătoare care îți spun că ai diabet. Fii foarte atent la ele
Libertatea.ro Ce salariu are Bianca Drăgușanu. Ireal cât câștiga Gabriela Cristea
A1.ro Veste importantă pentru toți românii! Angajații pot ieși mult mai repede la pensie! Ce trebuie să facă
IncomeMagazine.ro Cate rachete balistice are armata Rusiei?