Unul dintre cei mai importanți generali chinezi s-a sinucis

28 Noi 2017

Un ofițer de rang înalt din armata Chinei, fost șef al puternicei Comisii Centrale Militare, departament politic al armatei, Zhang Yang, s-a sinucis, relatează media chineză. Generalul era anchetat într-un dosar de corupție.

Zhang Yang s-a spânzurat în locuința sa din Beijing, în dimineața de 23 noiemtbrie, însă comunicatul de presă a fost publicat de agenția China Nouă, marți. Fostul oficial, care era însărcinat cu toată administrația forțelor armate, era anchetat după ce a fost acuzat că avea legături cu doi oficiali ai armatei căzuți în dizgrație.

În vârstă de 65 de ani, generalul era suspectat că a oferit și a acceptat mită. Media din China spune că generalul a încălcat grav disciplina militară și legea și poseda o uriasă avere.

Oficialii militari au calificat sinuciderea lui Yang ”dezgustătoare” fugind astfel de pedeapsa partidului.
 

Ultima oră
Alte titluri din: Externe
Avioane Su-57, din generația a cincea, la teste reale în Siria Avioane Su-57, din generația a cincea, la teste reale în Siria
Un preot francez a fost inculpat pentru viol Un preot francez a fost inculpat pentru viol
Mai multe titluri din: Externe
Antena3.ro Horoscopul runelor pentru săptămâna viitoare, prezentat de Mihai Voropchievici. Zodia care e pregătită să înceapă o viață nouă
Libertatea.ro Celebra actriță din Notting Hill a murit! Mesajul dureros al lui Hugh Grant
A1.ro Și-a înjunghiat soția și a murit, la scurt timp, într-un accident rutier: Un tir i-a spulberat mașina! Imagini șocante!
IncomeMagazine.ro Cate rachete balistice are armata Rusiei?