Unul dintre cei mai importanți generali chinezi s-a sinucis

28 Noi 2017

Un ofițer de rang înalt din armata Chinei, fost șef al puternicei Comisii Centrale Militare, departament politic al armatei, Zhang Yang, s-a sinucis, relatează media chineză. Generalul era anchetat într-un dosar de corupție.

Zhang Yang s-a spânzurat în locuința sa din Beijing, în dimineața de 23 noiemtbrie, însă comunicatul de presă a fost publicat de agenția China Nouă, marți. Fostul oficial, care era însărcinat cu toată administrația forțelor armate, era anchetat după ce a fost acuzat că avea legături cu doi oficiali ai armatei căzuți în dizgrație.

În vârstă de 65 de ani, generalul era suspectat că a oferit și a acceptat mită. Media din China spune că generalul a încălcat grav disciplina militară și legea și poseda o uriasă avere.

Oficialii militari au calificat sinuciderea lui Yang ”dezgustătoare” fugind astfel de pedeapsa partidului.
 

Ultima oră
Alte titluri din: Externe
Liderul partidului de extremă dreapta Britain First, arestat după ce a făcut afirmaţii anti-islamite Liderul partidului de extremă dreapta Britain First, arestat după ce a făcut afirmaţii anti-islamite
Crimele împotriva femeilor au crescut în Mexic Crimele împotriva femeilor au crescut în Mexic
Mai multe titluri din: Externe
Antena3.ro Ce au găsit polițiștii scris în palma criminalei când au arestat-o
Libertatea.ro Scrisoarea trimisă de asasina de la metrou cu două luni înaintea comiterii crimei
A1.ro Noi detalii ies la iveală. Ce a făcut CRIMINALA de la METROU, înainte de a-i lua viața tinerei de 25 de ani. A fost surprinsă de camere: "În scurt timp... ucidea! Când am văzut poză la ştiri m-a şocat"
IncomeMagazine.ro Cate rachete balistice are armata Rusiei?