x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Sylvester Stallone, investigat de poliție în urma acuzațiilor de ”infracțiuni sexuale”

Sylvester Stallone, investigat de poliție în urma acuzațiilor de ”infracțiuni sexuale”

14 Iun 2018   •   14:27
Sylvester Stallone, investigat de poliție în urma acuzațiilor de ”infracțiuni sexuale”

Procurorii din Los Angeles au declarat miercuri că investigatorii analizează dosarul în care Sylvester Stallone este acuzat de infracțiuni sexuale.

Greg Risling, purtătorul de cuvânt al Procuraturii din Los Angeles, nu a dat mai multe detalii însă a explicat că acest caz a fost prezentat de poliția din Santa Monica, California.

”Clientul meu neagă categoric aceste acuzații”, a declarat avocatul actorului, pentru CNN si citat de The Guardian.

”Este scandalos că autoritățile au făcut publice aceste infomații mai ales pentru faptul că induce publicului impresia că acuzatiile ar fi adevărate”, a mai spus Martin Singer, avocatul actorului.

Singer, a mai spus că femeia care a făcut plângerea a avut o relație consensuală cu clientul său, în anii '80.  ”Nu este normal să încerci să distrugi viața cuiva cu asemenea lucruri”, a mai adăugat avocatul.

Poliția din Santa Monica spune că în decembrie investigau o plângere care a fost făcută în noiembrie 2017, în legătură cu un incident care ar fi avut loc în anii '90.

Cariera lui Stallone a luat avânt în 1976 după ce a câștigat Oscarul pentru filmul Rocky.

În statul California infracțiunile sexuale au un statul special în legislație, însă acestea trebuie raportate la cel mult 10 ani de când au avut loc.

×