x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Şi-a dat în judecată nevasta pentru că era prea urătă, şi a câştigat!

Şi-a dat în judecată nevasta pentru că era prea urătă, şi a câştigat!

27 Oct 2012   •   21:47
Şi-a dat în judecată nevasta pentru că era prea urătă, şi a câştigat!

Un chinez a hotărât să divorţeze după ce a aflat că soţia sa a ascuns faptul că înainte de a-l cunoaşte a apelat pentru înfrumuseţare la chirurgia estetică.

Armonia cuplului a dispărut după naşterea fiicei lor, care nu le semăna deloc. "Ne-am căsătorit din dragoste, dar odată ce s-a născut prima noastră fiică, am început să avem probleme în căsnicie. Fiica noastră era incredibil de urâtă. Atât de urâtă încât mă speria", a mărturisit  bărbatul jurnaliştilor.

După ce a bănuit că fetiţa ar putea fi rodul unei relaţii adultere comisă de soţia sa, şi după numeroase confruntări verbale, femeia a mărturisit că frumuseţea, tocmai ceea ce-l cucerise, nu era naturală, ci produsul unui şir de operaţii estetice în valoare de 100.000 de dolari

Cu un comportament aproape american, după ce a intentat acţiunea de divorţ, chinezul a decis să-şi dea în judecată soţia şi pentru înşelătorie. Instanţa i-a dat dreptate, dispunând ca fosta soţie să-i plătească daune în valoare de 120.000 de dolari.

Reacţiile din mediile de socializare susţin în mare majoritate cauza bărbatului: ""Când eşti într-o relaţie, trebuie să-i spui soţului totul. Dacă nu faci asta, înseamnă că nu-l respecţi", poate concluziona povestea un comentariu postat pe Facebook.
myfox8.com

×