Sa fie adevarat? Ce au zarit ufologii in atmosfera Pamantului!

07 Dec 2017

Specialistii organizatiei BPEEarthWatch, specializata in depistarea si monitorizarea meteoritilor care intra in atmosfera planetei noastre, au observat ceva care nu este un obiect spatial obisnuit. Expertii afirma ca ar fi vorba despre o nava extraterestra uriasa, care ar fi patruns recent in straturile atmosferice ale Terrei.

 

"Ionosfera Pamantului emite anumite semnale, sunete, cand de masa atmosferica a planetei noastre se atinge un obiect sau altul. Noi monitorizam aceste semnale in cadrul programului de urmarire a meteoritilor care cad pe Pamant. Dar ceea ce am constatat recent este foarte, foarte straniu", sustin reprezentantii BPEarthWathc.

Ei au precizat ca sunetul anormal care, presupun ei, ar fi venit de la o nava extraterestra cam de dimensiunile celei din filmul "Ziua Independentei", a continuat mai mult decat un semnal radio emis de meteorit. In plus, a fost si mai intens.

 

Ultima oră
Alte titluri din: Externe
Crimele împotriva femeilor au crescut în Mexic Crimele împotriva femeilor au crescut în Mexic
Un român a murit de frig și singurătate, pe un câmp din Italia Un român a murit de frig și singurătate, pe un câmp din Italia
Mai multe titluri din: Externe
Antena3.ro Ce au găsit polițiștii scris în palma criminalei când au arestat-o
Libertatea.ro Scrisoarea trimisă de asasina de la metrou cu două luni înaintea comiterii crimei
A1.ro Noi detalii ies la iveală. Ce a făcut CRIMINALA de la METROU, înainte de a-i lua viața tinerei de 25 de ani. A fost surprinsă de camere: "În scurt timp... ucidea! Când am văzut poză la ştiri m-a şocat"
IncomeMagazine.ro Cate rachete balistice are armata Rusiei?