Peste 100 de morminte ale vampirilor, descoperite în Bulgaria

12 Iun 2012

Arheologii au descoperit la o manastire din apropierea orasului bulgar Sozopol ramasitele a doi barbati, care ar fi fost "vampiri", datate in urma cu 700 de ani, cadavrele lor fiind injunghiate in inima cu tepuse din metal, informeaza newsfeed.time.com.

Recent, in Bulgaria au fost descoperite peste 100 de morminte ale vampirilor, care erau aristocrati sau clerici, cadavrele fiind injunghiate in inima.

"Lucru curios, printre ei nu erau femei. Oamenii nu se temeau de vrajitoare", a spus Bozhidar Dimitrov, directorul Muzeului National de Istorie din Bulgaria.

CNN mentioneaza ca recentele descoperiri ar putea transforma Bulgaria intr-o atractie turistica pentru pasionatii de vampiri.

Ultima oră
Pe aceeasi temă
Cum se ucideau vampirii. Vezi ce conţine o trusă cu ustensile din secolul al XIX-lea, scoasă la licitaţie Cum se ucideau vampirii. Vezi ce conţine o trusă cu ustensile din secolul al XIX-lea, scoasă la licitaţie
Scheletele unor Scheletele unor "vampiri", străpunse cu ţepuşe de fier, descoperite la ţărmul Mării Negre
Alte titluri din: Externe
S-a creat o miscare împotriva turismului în masă S-a creat o miscare împotriva turismului în masă
Asociaţii de locuitori din Europa de Sud, unite împotriva turismului în masă Asociaţii de locuitori din Europa de Sud, unite împotriva turismului în masă
Mai multe titluri din: Externe
Antena3.ro Părintele Arsenie Papacioc: Cel mai mare păcat pe care îl fac oamenii când merg la mare
Libertatea.ro Ce salariu are Dan Negru. A dat-o de gol și pe Andreea Esca
A1.ro Un nou caz de pedofilie zguduie România! Un tânăr din Buzău care a abordat un băiat de 12 ani: „Este blonduţ, 1.70, şi are o aluniţă în barbă!”
IncomeMagazine.ro Cate rachete balistice are armata Rusiei?