Familia unui copil de 3 ani, care a murit din cauza gripei, explică de ce acesta nu era vaccinat

14 Feb 2018

O familie din Indiana, care a decis să nu-şi vaccineze copilul în vârstă de trei ani, se simte bântuită de această decizie acum, întrebându-se dacă un vaccin antigripal ar fi salvat viaţa copilului, scrie ABC news.

Alivia Viellieux, din Muncie, Indiana, a murit acasă, în dimineaţa zilei de luni, doar la câteva zile după ce a fost diagnosticată cu gripă. Bunica fetei, Tameka Stettler, afirmă că familia pune la îndoială decizia pe care au luat-o de a nu o vaccina.

Stettler spune că părinţii fetei au decis să nu o vaccineze după ce au auzit că acest vaccin nu are efect.

“Alivia nu a fost vaccinată pentru că ni s-a spus că gripa se răspândeşte fie că ai vaccinul, fie că nu”, a spus Stettler într-un interviu pentru ABC, luni. “Noi doar am decis să nu punem acele chimicale în corpul fetei, dacă nu vor ajuta”.

“Nimic din ce zicem sau facem nu o va aduce pe fetiţă înapoi la noi”, a adăugat bunica.

Stettler a povestit că familia se pregătea să sărbătorească a patra aniversare a Aliviei luna viitoare, iar aceasta era deja înscrisă la grădiniţă.

 

 

 

Ultima oră
Pe aceeasi temă
Televangheliştii susţin că "Iisus ne dă vaccinul antigripal" Televangheliştii susţin că "Iisus ne dă vaccinul antigripal"
O profesoară din SUA a murit din cauza complicaţiilor unei gripe O profesoară din SUA a murit din cauza complicaţiilor unei gripe
Alte titluri din: Externe
Thailanda. Un neamț a fost arestat după ce a amenințat că transportă o bombă în bagajul de mână Thailanda. Un neamț a fost arestat după ce a amenințat că transportă o bombă în bagajul de mână
Austria le va interzice politicienilor turci să participe la mitinguri electorale pe teritoriul său Austria le va interzice politicienilor turci să participe la mitinguri electorale pe teritoriul său
Mai multe titluri din: Externe
Antena3.ro „Sunt Ana Maria și în aprilie anul trecut, soțul meu a avut o aventură. Asta a trecut iar eu am decis să-l iert. Doar că într-o seară l-am prins...”
Libertatea.ro Elena Merișoreanu a răbufnit după înmormântarea Ionelei Prodan. Acuze grave
A1.ro Mașinile vechi ar putea să fie interzise în București! De când ar putea să intre în vigoare această lege
IncomeMagazine.ro Cate rachete balistice are armata Rusiei?