Bancher miliardar, găsit mort la un centru de dezintoxiare

17 Apr 2018

Bancher miliardar şi investitor în criptomonede, Matthew Mellon, a murit la vârsta de 54 de ani, într-un centru de dezintoxicare din Cancun, Mexic, potrivit Daily Mail.

Matthew se lupta de mult timp cu dependenţa de Oxicodonă , pentru care a cheltuia 100.000 de dolari pe lună şi lua în jur de 80 de pastile pe zi.

“Miliardarul Matthew Mellon, 53, a murit subit în Cancun, Mexic, unde se afla într-un centru de dezintoxicare”, potrivit unei declaraţii a unui reprezentant al familiei.

“Mellon a făcut o avere investind în criptomonede şi transformând 2 milioane de dolari într-un miliard de dolari. În urma sa rămân cei trei copii ai săi: Force, Olympia şi Minty. Familia cere să îi fie respectată intimitatea în aceste clipe dureroase”.

În 2016, Matthew a dat vina pe doctori pentru dependenţa sa.

Ultima oră
Alte titluri din: Externe
Mai mulţi jurnalişti anti-Erdogan au fost acuzaţi de terorism Mai mulţi jurnalişti anti-Erdogan au fost acuzaţi de terorism
Criminal în serie, prins după 40 de ani Criminal în serie, prins după 40 de ani
Mai multe titluri din: Externe
Antena3.ro Ce făcea fata asta în pat, în fiecare noapte, până la ora 3 dimineaţa. Iubitul nu a mai suportat şi a părăsit-o!
Libertatea.ro Chef Cătălin Scărlătescu, la un pas de moarte
A1.ro Un nou caz de pedofilie zguduie România! Un tânăr din Buzău care a abordat un băiat de 12 ani: „Este blonduţ, 1.70, şi are o aluniţă în barbă!”
IncomeMagazine.ro Cate rachete balistice are armata Rusiei?