x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Educatie Simulare Bacalaureat: Marţi - proba scrisă la limba maternă

Simulare Bacalaureat: Marţi - proba scrisă la limba maternă

20 Mar 2018   •   06:46
Simulare Bacalaureat: Marţi - proba scrisă la limba maternă

Simularea probelor scrise la examenul naţional de Bacalaureat 2018 va continua marţi cu proba la Limba şi literatura maternă - proba E) b) - pentru elevii aparţinând minorităţilor naţionale din clasele a XI-a şi a XII-a, potrivit calendarului aprobat de Ministerul Educaţiei.

 

Miercuri este programată proba obligatorie a profilului - proba E) c) - pentru elevii claselor a XI-a şi a XII-a, iar joi - proba la alegere a profilului şi specializării - proba E) d) - exclusiv pentru elevii de clasa a XII-a.

Rezultatele vor fi comunicate pe 30 martie, conform calendarului MEN.

Probele încep la ora 9,00, când vor fi distribuite subiectele.

Accesul elevilor în săli este permis până la ora 8,30.

Timpul destinat elaborării unei lucrări scrise este de trei ore, din momentul în care s-a încheiat distribuirea subiectelor fiecărui elev.

Rezultatele vor fi analizate la nivelul fiecărei unităţi de învăţământ prin discuţii individuale cu elevii, dezbateri la nivelul clasei, şedinţe cu părinţii, precum şi la nivelul consiliului profesoral în vederea adoptării unor măsuri adecvate fiecărei situaţii în parte, scopul fiind îmbunătăţirea performanţelor şcolare.

Notele obţinute nu se contestă şi nu se trec în catalog. În situaţiile excepţionale în care sunt elevi care doresc consemnarea notelor în catalog, aceştia vor depune o cerere scrisă în acest sens. AGERPRES

×