x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Educatie Cluj: O facultate din UBB foloseşte numere de ordine monitorizate online pentru înscrierea la admitere

Cluj: O facultate din UBB foloseşte numere de ordine monitorizate online pentru înscrierea la admitere

16 Iul 2017   •   14:10
Cluj: O facultate din UBB foloseşte numere de ordine monitorizate online pentru înscrierea la admitere

Candidaţii care se vor înscrie începând de luni la Facultatea de Ştiinţe Economice şi Gestiunea Afacerilor (FSEGA) din cadrul Universităţii Babeş-Bolyai vor avea la dispoziţie un sistem nou, care va reduce semnificativ cozile şi timpul petrecut pe holurile facultăţii pentru depunerea dosarelor de înscriere. 

Potrivit unui comunicat transmis duminică AGERPRES, începând din această sesiune de admitere, candidaţii au la dispoziţie un sistem electronic de dirijare şi ordonare, care prevede eliberarea unor numere de ordine pentru încasarea taxelor de admitere şi de şcolarizare, având ca scop principal eliminarea cozilor de la casierie şi îmbunătăţirea gestionării timpului de către fiecare candidat. 

"O premieră naţională este, după cunoştinţa noastră, afişarea online în timp real (pe website-ul facultăţii) a numărului de ordine curent şi a timpului de aşteptare pentru fiecare număr. Astfel candidaţii nu mai sunt nevoiţi să rămână în preajma casieriei, aşteptându-şi rândul, ci pot să-şi petreacă timpul în mod distractiv şi creativ alături de trainerii şi voluntarii Centrului de Orientare şi Consiliere Profesională de la parterul clădirii FSEGA sau chiar să iasă din campusul FSEGA pentru o plimbare în parc, spre exemplu şi să revină în timp util la casierie", afirmă Răzvan Mustaţă, decanul FSEGA. 

Înscrierile la Facultatea de Ştiinţe Economice şi Gestiunea Afacerilor din cadrul Universităţii Babeş-Bolyai vor începe luni, 17 iulie 2017, candidaţii având la dispoziţie peste 2.300 de locuri bugetate şi cu taxă, la nivel licenţă - zi, precum şi 780 de locuri pentru învăţământul la distanţă, nivel licenţă. 

Perioada de admitere la Universitatea Babeş-Bolyai se va încheia în data de 31 iulie 2017, calendarul admiterii, taxele şi toate informaţiile necesare candidaţilor fiind accesibile la adresa: http://admitere.ubbcluj.ro. 

Pe întreaga perioadă a admiterii, Universitatea Babeş-Bolyai pune la dispoziţia candidaţilor un număr de 440 de locuri în căminele proprii din Campusul Studenţesc Haşdeu. AGERPRES

×