Tecău, campionul la dublu la US Open: Tenisul a început în România cu Năstase!

Autor: DAN CONSTANTIN
09 Sep 2017

Horia Tecău, proaspăt campion la dublu masculin la US Open ÎL OMAGIAZĂ PE ILIE NĂSTASE, primul român care a câștigat turneul de simplu la turneului de Grand Slam de aici.

Cu Năstase a început tenisul în România, a spus Tecău. Părinții mei m-au dus la tenis pentru că a fost Ilie  Năstase un mare campion, a adăugat Tecău, intervievat  după succesul de la NewYork de Eurosport.

John McEnroe a adăugat și el povești despre incredibilul Năstase, despre atmosfera care se crea la meciurile lui și în care juca.Spectatorii aruncau cu obiecte în teren, era incredibil ce se petrecea. Era un jucător special, a spus Mc Enroe, si el un mare campion, care s-a întrecut cu Năstase în turnee.

Ultima oră
Alte titluri din: Sporturi
Croaţia - România 56-58. Victorie dramatică a tricolorilor, în preliminariile Cupei Mondiale FIBA 2019 Croaţia - România 56-58. Victorie dramatică a tricolorilor, în preliminariile Cupei Mondiale FIBA 2019
Kasatkina a învins-o în trei seturi pe Muguruza şi se califică în finala turneului WTA de la Dubai Kasatkina a învins-o în trei seturi pe Muguruza şi se califică în finala turneului WTA de la Dubai
Mai multe titluri din: Sporturi
Antena3.ro La scurt timp după căsătorie, a rămas însărcinată. Când medicul s-a uitat pe ecran la prima ecografie, a fost uimit. „Așa ceva se întâmplă o dată la 15 milioane de cazuri!” (FOTO)
Libertatea.ro „De la o vreme, soțul meu îmi cere şi tot insistă să îi fac sex ...”
A1.ro Și-a înjunghiat soția și a murit, la scurt timp, într-un accident rutier: Un tir i-a spulberat mașina! Imagini șocante!
IncomeMagazine.ro Cate rachete balistice are armata Rusiei?