x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Sporturi Play-off Liga 1. CS Universitatea Craiova - Dinamo 2-2. Oltenii egalează în prelungiri

Play-off Liga 1. CS Universitatea Craiova - Dinamo 2-2. Oltenii egalează în prelungiri

22 Apr 2017   •   22:37
Play-off Liga 1. CS Universitatea Craiova - Dinamo 2-2. Oltenii egalează în prelungiri

CS Universitatea Craiova şi Dinamo Bucureşti au terminat la egalitate, 2-2 (1-0), sâmbătă seara, la Drobeta-Turnu Severin, într-un meci deosebit de tensionat din cadrul etapei a şaptea a fazei play-off a Ligii I de fotbal.

Gazdele au deschis scorul în min. 13, prin Andrei Ivan, care a împins mingea în plasă la centrarea lui Alex Băluţă, după p lovitură liberă executată de brazilianul Gustavo.

Dinamo a controlat posesia, dar nu a reuşit să îşi creeze ocazii de gol, însă a egalat în min. 56, prin spaniolul Juan Antonio Romera Navarro, cu un şut din marginea careului. Dinamo a avut câteva oportunităţi bune de a prelua conducerea şi a făcut-o cu şansă, prin Dan Nistor (81), după un luft al lui Andrei Dumitraş.

Universitatea a rămas în zece oameni, după ce Alexandru Mateiu a fost eliminat pentru un fault dur din spate la Dan Nistor, dar craiovenii au reuşit să smulgă egalitatea în prelungiri, când bulgarul Hristo Zlatinski a înscris din apropiere, după centrarea lui Băluţă şi după ce l-a driblat pe Romera.

Dinamo venea după trei victorii şi un nou succes o menţinea în lupte pentru titlu. CS Universitatea pierduse ultimele două partide, cu FCSB şi Astra.

În sezonul regulat, cele două echipe şi-au împărţit victoriile, fiecare câştigând cu 2-1 pe teren propriu, iar în play-off ambele partide au terminat la egalitate, 0-0 la Bucureşti, 2-2 la Severin.

CS Universitatea Craiova - FC Dinamo Bucureşti 2-2 (1-0), stadion "Municipal' - Drobeta-Turnu Severin
Au marcat: Andrei Ivan (13), Hristo Zlatinski (90+2), respectiv Juan Antonio Romera Navarro (56), Dan Nistor (81).
Cartonaş roşu: Alexandru Mateiu (CSU Craiova, 88), Hristo Zlatinski (CSU Craiova, după meci).
Arbitru: Istvan Kovacs (Carei); arbitri asistenţi: Vladimir Urzică (Piatra Neamţ), Valentin Avram (Bucureşti); arbitru de rezervă: Florin Mazilu (Satu Mare)
Observatori: Cornel Sorescu (Piteşti) - CCA, Constantin Stătescu (Bucureşti) - LPF
www.agerpres.ro

×