x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Sporturi US Open. Halep s-a calificat în turul 3, după victoria în fața lui Bondarenko! Ce a spus Simona imediat după meci

US Open. Halep s-a calificat în turul 3, după victoria în fața lui Bondarenko! Ce a spus Simona imediat după meci

de Dan Constantin    |    03 Sep 2015   •   22:00
US Open. Halep s-a calificat în turul 3, după victoria în fața lui Bondarenko! Ce a spus Simona imediat după meci
Sursa foto: Simona Halep / Foto: Facebook.com/usopentennis
UPDATE - Simona Halep (2 WTA) și-a adjudecat primul set, scor 6-3, în meciul cu jucătoarea Katarina Bondarenko (Ucraina). Primul set a durat 41 de minute. Halep a câștigat și setul 2, scor 6-4, și s-a calificat în turul 3 la US OPEN, ultimul turneu de Mare Şlem al anului, după partida jucată la Flushing Meadows.

Halep, a doua favorită a competiţiei de la New York, şi-a asigurat un cec în valoare de 120.200 dolari şi 130 de puncte WTA în urma acestei victorii, pe care a obţinut-o după o oră şi 17 minute de joc.

Reprezentanta ţării noastre o va avea ca adversară în turul următor pe americanca Sherby Rogers, care a trecut de japoneza Kurumi Nara, în turul 2, potrivit Agerpres.

„A fost un meci aspru, Ekaterina a jucat uimitor. A fost greu pentru mine, mă bucur că am reușit să trec în turul trei. Nu am făcut cel mai bun tenis al meu, dar importantă este victoria. Mi-am pierdut un pic mintea cînd am ajuns prima dată pe locul doi, dar acum am mai multă experiență și mă simt mult mai confortabil în această poziție”, a declarat Halep după meci, citată de fanatik.ro.

Știrea inițială - Partida Simonei Halep cu Katarina Bondarenko este programata dupa ora 13.00, ora New York (ORA 20,00 in  ROMANIA) .

Partida este programata pe arena Arthur Ashe dupa meciul Victoriei Azareanka.

Bondarenko ocupa locul 104 in clasamentul WTA.

Serena Williams a avut o partida dificila, castigand aseara cu greu primul set, in tie break in fata unei jucatoare olandeze ,Bartens, din afara primei ''sute ''- loc 114 WTA.

×
Subiecte în articol: simona halep us open