x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Transfer NEASTEPTAT. Andrei Ivan a plecat de la CSU Craiova pe 4 milioane euro

Transfer NEASTEPTAT. Andrei Ivan a plecat de la CSU Craiova pe 4 milioane euro

17 Iul 2017   •   18:39
Transfer NEASTEPTAT. Andrei Ivan a plecat de la CSU Craiova pe 4 milioane euro

Fotbalistul internaţional român Andrei Ivan s-a transferat de la CS Universitatea Craiova la echipa rusă FC Krasnodar, cu care a semnat pentru 5 ani, a anunţat luni site-ul oficial al clubului oltean. 

Oltenii susțin că în schimbul său s-a plătit suma de 4 milioane de euro, plus 25% dintr-un viitor transfer, potrivit gsp.ro.

Site-ul oficial al celor de la CSU Craiova a anunțat mutarea și i-a transmis un mesaj lui Ivan: "Ajunge la o echipă unde nu doar că va juca, ci o va face în cele mai prestigioase competiții europene. Andrei, aceste ultime rânduri sunt pentru tine și sunt scrise din toată inima: au fost patru ani frumoși, chiar dacă grei. Împreună am realizat foarte multe: Universitatea a redevenit echipa cu care oltenii se mândresc, iar tu ai devenit cel mai promițător tânăr jucător român și una dintre vedetele Ligii I. Ne despărțim cu sufletul greu, dar cu convingerea că și tu, și Știința, vom continua urcușul înspre stratosfera fotbalului, chiar dacă separat.

Poate că peste 10 ani, când tu vei fi cel mai bun marcator al Naționalei României și Știința cea mai mare forță a Ligii I, drumurile ni se vor întâlni iarăși și te vom revedea în tricoul alb-albastru în care ne-ai făcut să te iubim. Îți mulțumim pentru tot și îți vom ține pumnii la fiecare minut pe care îl vei petrece pe teren, în tricoul noii tale echipe".


Născut pe 1 aprilie 1997, Andrei Ivan a debutat la CS universitatea Craiova la 15 ani şi 9 luni, în vara lui 2013, într-un amical cu Clinceni. Atacantul a reuşit 19 goluri şi 13 assist-uri în cele 101 meciuri jucate pentru echipa craioveană. Unul dintre goluri a fost marcat chiar la debutul lui în Liga I, contra Stelei, în Ghencea. 

Ivan are 3 meciuri la prima reprezentativă a României. 

FC Krasnodar a încheiat pe locul 4 ultima ediţie a campionatului Rusiei şi va juca în această vară în turul 3 preliminar al Europa League, după ce în sezonul trecut a atins optimile de finală ale acestei competiţii. Echipa dispută meciurile de acasă pe unul din stadioanele Cupei Mondiale 2018. 
 www.agerpres.ro

×
Subiecte în articol: andrei ivan transfer FC Krasnodar