Niţă pleacă de la FCSB. Gigi Becali: "Am negociat aseară. Îl dau pe 2 milioane de euro"

30 Ian 2018

Gigi Becali a anuntat că este foarte aproape să îl transfere pe Florin Niţă la un club din străinătate pentru suma de 2 milioane de euro.

Gigi Becali a declarat că echipa la care îl vinde pe Florin Niţă este Sparta Praga, conform gsp.ro. La echipa cehă, Niţă ar putea fi coleg cu alţi doi români: Nicu Stanciu şi Bogdan Vătăjelu. 

"Acum trebuie să căutam un portar pentru că s-ar putea să plece Niță. Am negociat aseară. Îl dau pe 2 milioane de euro. Transferul este făcut 90%. Totul poate fi sigur peste o oră-două. Nu spun echipa. Nu prea e un club din Vest.

Vom vedea dacă va pleca. Are 31 de ani și este un transfer bun. Noi îl dăm pe 2 milioane pe Niță și Dinamo vinde cinci jucători pentru 1,5 milioane de euro, dintre care doi sunt căpitani!

Avem în vedere câțiva portari. Vreau să aduc un titular. Mie cel mai mult îmi place de Arlauskis (n.r. portarul lui CFR Cluj). Dacă aș putea să-l aduc pe Arlauskis, va fi titular", a spus Gigi Becali la Pro X.

 

Ultima oră
Alte titluri din: Fotbal international
Nicolae Dica: "Nu a mers nimic din ce am pregatit, din ceea ce am vrut sa facem” Nicolae Dica: "Nu a mers nimic din ce am pregatit, din ceea ce am vrut sa facem”
Gigi Becali: „Astă seară s-a demonstrat că nu știu fotbal. Am fost penibili” Gigi Becali: „Astă seară s-a demonstrat că nu știu fotbal. Am fost penibili”
Mai multe titluri din: Fotbal international
Antena3.ro ANUNȚ TRIST în ROMÂNIA! Un NUME CELEBRU A MURIT! Mare păcat!
Libertatea.ro Adriana Bahmuțeanu, anunț bombă: 'Voi avea...'
A1.ro Detalii cumplite despre moartea Madalinei Manole! E pentru prima oară când se spune un adevăr dureros! „Nu a...”
IncomeMagazine.ro Cate rachete balistice are armata Rusiei?