Chelsea. Îl înlocuieşte Luis Enrique pe italianul Antonio Conte?

08 Feb 2018

Luis Enrique se pregăteşte să-şi reia cariera managerială în Anglia, cu Chelsea ca fiind cea mai probabilă destinaţie a spaniolului, scrie The Telegraph.

Deşi Chelsea insită că nu au avut loc niciun fel de discuţii pentru înlocuirea actualului antrenor, Antonio Conte, Enrique este privit ca fiind un favorit pentru a-l înlocui pe italian.

Au apărut speculaţii dacă Antonio Conte va părăsi sau nu Stamford Bridge, în urma înfrângerilor grele de la Bournemouth şi Watford, chiar dacă patronul Roman Abramovich preferă să nu facă o schimbare până în vară.

Diferite raportaje din Spania au afirmat că Enrique a acceptat deja verbal o serie de termeni personali cu campionii din Premier League, dar surse apropiate de acesta au refuzat să comenteze despre legăturile sale cu Chelsea.

Aliaţi ai lui Enrique au confirmat, totuşi, că acesta îşi doreşte să se întoarcă la cariera sa managerială în Premier League şi că în prezent este ocupat cu pregătirile pentru a se muta în Anglia.

 

 

Ultima oră
Alte titluri din: Fotbal international
Nicolae Dica: "Nu a mers nimic din ce am pregatit, din ceea ce am vrut sa facem” Nicolae Dica: "Nu a mers nimic din ce am pregatit, din ceea ce am vrut sa facem”
Gigi Becali: „Astă seară s-a demonstrat că nu știu fotbal. Am fost penibili” Gigi Becali: „Astă seară s-a demonstrat că nu știu fotbal. Am fost penibili”
Mai multe titluri din: Fotbal international
Antena3.ro ANUNȚ TRIST în ROMÂNIA! Un NUME CELEBRU A MURIT! Mare păcat!
Libertatea.ro Adriana Bahmuțeanu, anunț bombă: 'Voi avea...'
A1.ro Detalii cumplite despre moartea Madalinei Manole! E pentru prima oară când se spune un adevăr dureros! „Nu a...”
IncomeMagazine.ro Cate rachete balistice are armata Rusiei?