Campionatului Mondial 2014: România va întâlni Grecia la baraj

21 Oct 2013
UPDATE 15:16 - România va întâlni Grecia în barajul de calificare la Mondialul de fotbal din 2014. Prima manşă se va desfăşura în deplasare (15 noiembrie), iar returul (19 noiembrie) se va disputa pe "Arena Naţională". Tragerea la sorţi a fost efectuată de fostul internaţional elveţian Alexander Frei şi Gordon Savici, director în cadrul FIFA.

Meciurile din play-off:
Portugalia - Suedia
Ucraina - Franţa
Grecia - ROMÂNIA
Islanda - Croaţia


--------------------------------------

Echipa națională de fotbal a României mai are de trecut un hop pentru a putea participa la Cupa Mondială din Brazilia, din vara anului viitor. România s-a clasat pe locul al doilea al Grupei D, după Olanda, și va trebui să dispute un "baraj" pentru a se califica.

România poate întâlni Croaţia, Grecia, Ucraina sau Portugalia, care sunt capi de serie, celelalte echipe prezente la „baraj“ fiind Franţa, Islanda şi Suedia. Cele opt echipe vor fi împărţite în două urne.

Prima echipă extrasă din această din urmă urnă va fi gazda jocului din cadrul primei manşe, programată pe 15 noiembrie, iar cea de-a doua reprezentativă extrasă va găzdui manşa secundă, ce va avea loc la 19 noiembrie. România va juca meciul de pe teren propriu pe „Arena Națională”.

La tragerea la sorți, România va fi reprezentată de Victor Pițurcă (selecționer), Adalbert Kassai (secretar general), Dumitru Mihalache (director), Ovidiu Costeșin (team manager), Paul Zaharia (ofițer de presă) și Sorin Cojocaru (ordine și siguranță).

Clasamentul final al grupei D:

1.    Olanda      28
2.    România  19
3.    Ungaria     17
4.    Turcia        16
5.    Estonia       7
6.    Andorra      0

Ultima oră
Pe aceeasi temă
REZULTATE preliminarii CM 2014. Ce adversari ar putea avea naţionala României la baraj REZULTATE preliminarii CM 2014. Ce adversari ar putea avea naţionala României la baraj
România nu va fi cap de serie la baraj. Vezi CLASAMENTUL FIFA România nu va fi cap de serie la baraj. Vezi CLASAMENTUL FIFA
Alte titluri din: Fotbal international
Antrenorul Cosmin Olăroiu a câştigat titlul cu Al Ahli Dubai în Emiratele Arabe Unite Antrenorul Cosmin Olăroiu a câştigat titlul cu Al Ahli Dubai în Emiratele Arabe Unite
EURO 2016. Turneul celor 5 debutante EURO 2016. Turneul celor 5 debutante
Mai multe titluri din: Fotbal international
Antena3.ro Toată lumea le spunea SĂ NU ADOPTE această fetiță. „Credeți-mă, nu vreți acest copil!”. Ce s-a întâmplat când au luat copila acasă
Libertatea.ro Prietena i-a dat papucii, însă ce s-a întâmplat după câteva zile l-a marcat pe viață
A1.ro SONDAJ: E păcat sau nu să ne distrăm de 1 Mai? Avertismentul IPS Teodosie a contrariat România: „Au fost unele semne...!”
IncomeMagazine.ro Horoscopul zilei de luni, 2 mai 2016