Veste teribilă pentru FCSB şi Alibec: „Ori operaţie, ori stă 4 luni”

02 Oct 2017

Denis Alibec are o pubalgie care îi dă mari bătăi de cap. Atacantul nu a reuşit încă să marcheze în Liga 1, iar în ultimele meciuri a fost schimbat rapid de către Nicolae Dică.

„Are probleme medicale, care îl împiedică să se prezinte în cea mai bună formă. Are o pubalgie. Întrebaţi fotbaliştii care au suferit de aşa ceva, să vedeţi cât de îngrozitoare e afecţiunea asta. Nu-l lasă să-şi facă jocul”, a spus Mihai Stoica. 
 

Ianis Zicu a vorbit despre problema de care suferă Denis Alibec şi spune cât de gravă este această afecţiune: „Eu am avut pubalgie şi ştiu foarte clar. Dacă nu te operezi şi stai cât trebuie sau dacă nu stai în totalitate 3-4 luni, nu o să-ţi treacă niciodată. Ai impresia că eşti bine după două-trei săptămâni, intri, dar nu poţi face niciun lucru 100%. El este un jucător care proteja foarte bine mingea. Am văzut cu toţii în ultimele sezoane. Acum, pierde aproape toate duelurile cu fundaşii adverşi tocmai din acest motiv, din punctul meu de vedere”, a spus Ianis Zicu.

Sursa

Ultima oră
Alte titluri din: Fotbal intern
Scandal la CS Universitatea Craiova - CFR Cluj. Trei greşeli mari de arbitraj. Henţ la golul lui Vera Scandal la CS Universitatea Craiova - CFR Cluj. Trei greşeli mari de arbitraj. Henţ la golul lui Vera
CSU Craiova a învins liderul CFR Cluj. FCSB poate profita CSU Craiova a învins liderul CFR Cluj. FCSB poate profita
Mai multe titluri din: Fotbal intern
Antena3.ro Înaintea începerii slujbei, Patriarhul Daniel a spus: „Regretăm că...”
Libertatea.ro Huidu, făcut praf la 6 ani de la accident. De la pozele cu fata ucisă la metrou a început totul
A1.ro Colegii Alinei Ciucu, fata ucisă la metrou, au primit un mail de dimineață. După ce l-au citit, au început să plângă...
IncomeMagazine.ro Cate rachete balistice are armata Rusiei?