x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Liga 1. Patru cartonase rosii, patru goluri si multi nervi. ASA Tg. Mureş se impiedica in cursa pentru cucerirea campionatului

Liga 1. Patru cartonase rosii, patru goluri si multi nervi. ASA Tg. Mureş se impiedica in cursa pentru cucerirea campionatului

24 Mai 2015   •   23:35
Liga 1. Patru cartonase rosii, patru goluri si multi nervi. ASA Tg. Mureş se impiedica in cursa pentru cucerirea campionatului
Sursa foto: captura video

Astra Giurgiu a învins-o pe ASA Tg. Mureş cu scorul de 3-1 (1-1), duminică, pe teren propriu, în etapa a 33-a, penultima a campionatului, după un meci cu un final tensionat.

Vicecampioana a început mai bine, a avut o bară, prin Constantin Budescu (16), iar apoi a deschis scorul prin Denis Alibes (19), după o pasă cu călcâiul a lui Budescu. ASA a restabilit egalitatea prin Claudiu Bumba (37), cu un şut frumos din marginea careului.

Astra a jucat mai bine în repriza secundă şi a preluat conducerea prin golul aceluiaşi Alibec (63).

Finalul partidei a fost foarte tensionat, incidentele izbucnind în minutul 87, după ce Astrei i-a fost anulat un gol marcat de William de Amorim. În încăierare au fost implicaţi atât jucătorii celor două formaţii, cât şi cei aflaţi pe băncile de rezerve. Arbitrul Colţescu le-a arătat cartonaşul roşu lui Laban (Astra), Ivan Gonzalez (ASA), Viciu (ASA - portarul de rezervă), antrenorul Astrei, Marius Şumudică, iar Ben Youssef (Astra) a primit al doilea cartonaş galben.

După reluarea jocului, Astra a mai înscris o dată, pe contraatac, prin Kehinde Fatai (90+6).

În ultima etapă, ASA va juca acasă cu Oţelul Galaţi, iar Steaua, care are un avantaj de două puncte în clasament, va juca la Iaşi, cu CSMS.

AFC Astra Giurgiu - ASA Tg. Mureş 3-1 (1-1), stadion "Marin Anastasovici" - Giurgiu
Au marcat: Denis Alibec (19, 63), Kehinde Fatai (90+6), respectiv Claudiu Bumba (37).
Cartonaşe roşii: Ivan Gonzalez (ASA, 87), Vincent Laban (Astra, 87), Syam Ben Youssef (Astra, 87), Adrian Viciu (ASA, -rezerva)
Arbitru: Sebastian Colţescu (Craiova); arbitri asistenţi: Aurel Oniţă (Constanţa), Ciprian Florin Danşa  

Sursa Agerpres

×