x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern CFR Cluj - Dinamo București 1-0. Petrescu a câștigat primul duel cu Contra

CFR Cluj - Dinamo București 1-0. Petrescu a câștigat primul duel cu Contra

10 Aug 2017   •   23:06
CFR Cluj - Dinamo București 1-0. Petrescu a câștigat primul duel cu Contra
Sursa foto: lexaarts/Getty Images/iStockphoto

CFR Cluj a învins Dinamo în Gruia cu scorul de 1-0, în etapa a cincea a Ligii 1, într-un meci în care căpitanul Camora și Culio au fost eliminați în ultimele 10 minute. Clujenii au ajuns astfel la 300 de victorii pe prima scenă a fotbalului românesc.

Soarta meciului a fost decisă de golul marcat de argentinianul Juan Emanuel Culio (37), dintr-un penalty controversat, acordat de arbitrul George Găman pentru un presupus henţ în careu al lui Ionuţ Nedelcearu.

CFR Cluj a terminat meciul cu doi oameni mai puţin, Mario Camora fiind eliminat în min. 83 pentru o intrare brutală la compatriotul său Filipe Nascimento (ex-CFR Cluj), în timp ce Culio a primit al doilea cartonaş galben în prelungiri (90+2), pentru fault asupra lui Valentin Costache.

CFR Cluj a dominat prima repriză, în timp ce Dinamo a fost mai bună în partea secundă a jocului.

Gazdele au avut oportunităţi de gol prin Ovidiu Hoban (13), care a trimis puţin pe lângă poartă din foarfecă, Paulo Vinicius (31), care a reluat cu capul pe lângă poartă, după un corner, şi prin dinamovistul Katsikas (45), care a fost aproape de autogol. Singura ocazie din partea a doua a fost cea din minutul 75, când Nouvier a fost aproape să trimită în plasă de lângă Penedo şi Romera.

Dinamo a avut o ocazie bună în prima repriză, dar Camora a respins de pe linie mingea expediată cu capul de Rivaldinho (23). Diogo Salomao (48) a ratat singur cu portarul Cosmin Vâtcă, portarul clujenilor reţinând şutul portughezului în min. 59. Steliano Filip a ratat cea mai mare ocazie a lui Dinamo, trimiţând peste poartă din poziţie ideală (74). Vâtcă a fost la post şi în min. 79, la reluarea lui Costache.

CFR Cluj rămâne neînvinsă în campionat şi ocupă locul al doilea, în timp ce Dinamo a suferit al doilea eşec.

Dinamo venea după trei partide fără înfrângere la Cluj.

FC CFR 1907 Cluj - FC Dinamo Bucureşti 1-0 (1-0), Stadion "Dr. Constantin Rădulescu" - Cluj-Napoca
A marcat: Juan Emanuel Culio (37 - penalty).
Cartonaşe roşii: Mario Camora (CFR, 83), Juan Emanuel Culio (CFR, 90+2).
Arbitru: George Cătălin Găman (Craiova); arbitri asistenţi: Octavian Şovre (Satu Mare), Vasile Marinescu (Bucureşti); arbitru de rezervă: Florin Mihai Marcu (Oradea)
Observatori: Nicolae Grigorescu (Timişoara) - CCA, Cătălin Popa (Vaslui) - LPF
AGERPRES

×
Subiecte în articol: cfr cluj dinamo bucureşti