Novak Djokovic nu este în formă din cauza unor probleme familiale

12 Iul 2017

John McEnroe susţine că tenismenul Novak Djokovic nu este în formă din cauza unor probleme familiale cu care se confruntă, situaţie asemănătoare cu cea a jucătorului profesionist de golf, Tiger Woods.

Campion în trei rânduri laWimbledon, Novak Djokovic nu a mai fost în formă în ultima perioadă. John McEnroe le-a spus celor de la BBC că tenismenul sârb a recunoscut că are unele “probleme extrajudiciare cu familia”.

“Asta este ceea ce te dărâmă. Dacă eşti distras, nu mai eşti acelaşi jucător. Persoana pe care o asociez imediat cu Novak este jucătorul de golf Tiger Woods. A avut probleme cu soţia, părea complet pe dinafară şi nu a mai fost nici măcar pe aproape acelaşi jucător. Aşa că am început să ne întrebăm <  >. Nu are legătură cu starea fizică, ci cu cea psihică. Există cu siguranţă nişte probleme.”,a mai spus John McEnroe.

Sursă: The Sun

 

Ultima oră
Pe aceeasi temă
Turneul ATP de la Eastbourne s-a încheiat cu victoria lui Novak Djokovic Turneul ATP de la Eastbourne s-a încheiat cu victoria lui Novak Djokovic
Serena Williams răspunde afirmaţiilor sexiste ale lui John McEnroe Serena Williams răspunde afirmaţiilor sexiste ale lui John McEnroe
Alte titluri din: eXtrasport
Un nou scandal sexual zduguie sportul mondial. ”Majoritatea mă ştiţi ca o tânără fericită, zâmbitoare...” Un nou scandal sexual zduguie sportul mondial. ”Majoritatea mă ştiţi ca o tânără fericită, zâmbitoare...”
Cristina Neagu, cea mai bună jucătoare din 2017 Cristina Neagu, cea mai bună jucătoare din 2017
Mai multe titluri din: eXtrasport
Antena3.ro Ce salariu avea Andreea Marin cand era la "Surprize, Surprize"! "Puteam să îmi cumpăr pe lună…"
Libertatea.ro După nici 3 ani de căsnicie, Anda Adam a luat decizia
A1.ro Se caută angajați. Salariul este 21.000 de lei lunar și nu e nevoie să pleci din țară! Vestea bună e că nu ai nevoie de pregătire. Sunt SUTE DE LOCURI disponibile!
IncomeMagazine.ro Cate rachete balistice are armata Rusiei?