Legenda surfingului a murit la vârsta de 87 de ani

07 Mar 2018

Hawaianul George Downing, considerat o legendă a surfingului pe valuri uriaşe, a încetat din viaţă miercuri 7 martie, la vârsta de 87 ani. 

Downing a murit miercuri dimineaţă în Insula sa natală Oahu (Hawaii). Până la 87 de ani, el şi-a dedicat viaţa oceanului, valurilor şi naturii. 

George Downing era cunoscut şi ca director al competiţiei legendare de surfing pe valuri mari ''Eddie Aikau''. Făcea parte dintre cei care decideau dacă această competiţie se poate disputa sau nu, în funcţie de înălţimea valurilor din zona Waimea (Hawaii), unde se desfăşoară proba. 

Americanul Kelly Slater, de 11 ori campion mondial de surfing, a scris pe contul său de Instagram despre dispariţia hawaianului: ''Ne vom aminti de el ca de un om bun, un excelent formator şi un waterman talentat''.

AGERPRES 

Ultima oră
Alte titluri din: eXtrasport
Federer și Del Potro vor disputa finala turneului ATP de la Indian Wells Federer și Del Potro vor disputa finala turneului ATP de la Indian Wells
Alexandra Dulgheru a abandonat în sferturie de finală ale turneului ITF Alexandra Dulgheru a abandonat în sferturie de finală ale turneului ITF
Mai multe titluri din: eXtrasport
Antena3.ro Ce avere a lăsat în urmă jurnalistul Andrei Gheorghe
Libertatea.ro Clipe grele pentru Anamaria Prodan. Medicii au confirmat
A1.ro Cristian Pomohaci a cedat. Cântărețul de muzică populară a recunoscut: „E adevărat că sunt...”. Oamenii care-l ascultau au rămas fără cuvinte!
IncomeMagazine.ro Cate rachete balistice are armata Rusiei?