Jocurile Paralimpice de Iarnă. Coreea de Nord şi Coreea de Sud nu vor defila împreună la ceremonia de deschidere

08 Mar 2018

Coreea de Nord şi Coreea de Sud nu vor defila împreună la ceremonia de deschidere a Jocurilor Paralimpice de Iarnă de la Pyeongchang de vineri, potrivit oficialilor din Sud, scrie BBC.

Părţile au luat decizia de comun acord, însă nu a fost oferită o explicaţie cu privire la motivele care au condus la această decizie.

Cele două naţiuni au defilat împreună la deschiderea Jocurilor Olimpice de Iarnă de la Pyeongchang de pe 9 februarie, iar acest fapt a fost interpretat ca o îmbunătăţire a legăturilor dintre cele două ţări.

“După discuţiile cu Nordul, cele două ţări au decis să nu difeleze împreună la ceremonia de deschidere”, potrivit Comitetului Paralimpic Sud-coreean, citat de agenţia de presă Yonhap.

Yonhap a mai scris că motivele acestei decizii vor fi date de Comitetul Paralimpic ulterior.

Ultima oră
Alte titluri din: eXtrasport
Federer și Del Potro vor disputa finala turneului ATP de la Indian Wells Federer și Del Potro vor disputa finala turneului ATP de la Indian Wells
Alexandra Dulgheru a abandonat în sferturie de finală ale turneului ITF Alexandra Dulgheru a abandonat în sferturie de finală ale turneului ITF
Mai multe titluri din: eXtrasport
Antena3.ro Ce avere a lăsat în urmă jurnalistul Andrei Gheorghe
Libertatea.ro Clipe grele pentru Anamaria Prodan. Medicii au confirmat
A1.ro Cristian Pomohaci a cedat. Cântărețul de muzică populară a recunoscut: „E adevărat că sunt...”. Oamenii care-l ascultau au rămas fără cuvinte!
IncomeMagazine.ro Cate rachete balistice are armata Rusiei?