Belgia ar putea renunţa la organizarea EURO 2020

06 Sep 2017

Belgia, una dintre gazdele Campionatului European de fotbal din anul 2020, ar putea renunţa la această calitate, din cauza întârzierilor înregistrate în construcţia unui nou stadion la Bruxelles, informează presa belgiană. 

Potrivit cotidianului La Derniere Heure, responsabilii Uniunii belgiene de fotbal sunt tot mai sceptici în legătură cu posibilitatea construirii la timp a noii arene, chiar dacă UEFA îşi menţine în continuare încrederea faţă de capitala Belgiei, unde ar trebui să se dispute meciul inaugural al competiţiei din 2020. 

"Din punct de vedere tehnic şi material, va fi dificil să construim un stadion la timp şi să facem astfel ca proiectul să poată fi gata la timp pentru EURO 2016. Pentru ce şi din ce motiv, nu ştiu. Nu este grav dacă acest EURO nu se va disputa în Belgia. Vor exista şi alte posibilităţi pe viitor", a declarat Mehdi Bayat, noul "om forte" din cadrul Uniunii belgiene de fotbal. 

La Derniere Heure adaugă că, în cazul retragerii Bruxelles-ului, locul său ar putea să fie luat de oraşul francez Lille, care a găzduit meciuri de la EURO 2016. 

Turneul final al Campionatului European de fotbal din anul 2020 se va desfăşura, în premieră, de 13 oraşe de pe Bătrânul Continent, printre acestea figurând şi capitala României. 
AGERPRES

Ultima oră
Alte titluri din: eXtrasport
Ion Țiriac: Trebuie să ne gândim cu tristețe unde am fost în sport și unde suntem, stăm extraordinar de rău Ion Țiriac: Trebuie să ne gândim cu tristețe unde am fost în sport și unde suntem, stăm extraordinar de rău
Maria Şarapova, anchetată pentru înşelăciune şi conspiraţie criminală Maria Şarapova, anchetată pentru înşelăciune şi conspiraţie criminală
Mai multe titluri din: eXtrasport
Antena3.ro Ce pensie primea Stela Popescu de la statul român, după 50 de ani de carieră
Libertatea.ro „Are FIX PRIVIREA UNUI VIŢEL LA POARTA NOUĂ. Dar GHICI CE?”
A1.ro Ipoteză ȘOC în cazul morții Stelei Popescu! Actrița s-a împiedicat de un covoraș, s-a dezechilibrat și s-a lovit la cap
IncomeMagazine.ro Cate rachete balistice are armata Rusiei?