VIDEO UN OZN in vizorul unui avion de vanatoare american

11 Mar 2018

Societatea de analiza To the Stars Academy of Arts and Science (TTSA) a fost de parere ca inregistrarea video cu un obiect zburator neidentificat evoluand cu mare viteza si la joasa altitudine, poate fi prezentata presei si marelui public.

 

TTSA precizeaza ca filmul a fost realizat de un avion F/A-18 Hornet apartinand marinei militare. Incidentul s-a intamplat in 2015, pe coasta de est a SUA, la o altitudine de 7.500 de metri. Pe video poate fi observat un OZN.

Discutia dintre piloti demonstreaza ca echipajul a incercat sa puna OZN-ul in vizor. Cei doi recunosc, de asemenea, ca nu mai vazusera niciodata asa ceva.

In decembrie 2017, Pentagonul a publicat un film datand din 2004, unde pilotii unui avion de vanatoare incercau sa intercepteze un obiect zburator neidentificat care se deplasa mult mai rapid decat orice alt aparat al aviatiei militare americane.

OZN-ul

 

 

Ultima oră
Alte titluri din: Ştiinţă
NASA invită publicul să trimită fotografii cu nori pentru validarea imaginilor din satelit NASA invită publicul să trimită fotografii cu nori pentru validarea imaginilor din satelit
Ultima descoperire a astrofizicianului Stephen Hawking! Ultima descoperire a astrofizicianului Stephen Hawking!
Mai multe titluri din: Ştiinţă
Antena3.ro Ce avere a lăsat în urmă jurnalistul Andrei Gheorghe
Libertatea.ro Medicii au sfătuit familia să se aștepte la ce e mai rău. Diagnosticul pus de medici
A1.ro Cristian Pomohaci a cedat. Cântărețul de muzică populară a recunoscut: „E adevărat că sunt...”. Oamenii care-l ascultau au rămas fără cuvinte!
IncomeMagazine.ro Cate rachete balistice are armata Rusiei?