x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Tech Ştiinţă Elon Musk: Mark Zuckerberg că are o capacitate limitată de a înțelege Inteligența Artificială

Elon Musk: Mark Zuckerberg că are o capacitate limitată de a înțelege Inteligența Artificială

26 Iul 2017   •   14:52
Elon Musk: Mark Zuckerberg că are o capacitate limitată de a înțelege Inteligența Artificială

CEO-ul Tesla, Elon Musk, spune despre Mark Zuckerberg că are o capacitate limitată de a înțelege viitorul Inteligenței Artificiale (IA), într-o postare tăioasă pe Twitter.

Musk a făcut acest comentariu după ce Zuckerberg a declarat într-o intervenție live pe Facebook că oamenii care se tem de IA sunt ”iresponsabili”. Musk despre care se știe că este sceptic în privința IA o descrie ca pe ”cel mai mare risc al omenirii ca civilizație” și cere urgent reglementări din partea guvernului în această privință.

Zuckerberg a făcut o transmisie live de o oră, duminica trecută, în care și-a exprimat optimismul în privința AI despre care spune că va putea să îmbunătățească viața oamenilor în multe privințe și s-a declarat optimist în această privință.

Răspunsul lui Musk a venit marți într-un tweet în care îl descrie pe șeful Facebook ”destul de iresponsabil, ”Am vorbit cu Mark despre asta. Înțelegerea sa a subuiectului este limitată”, a scris șeful Tesla.

Unul dintre internauți îi cere lui Musk un text argumentaiv prin care să convingă oamenii că are dreptate iar replica nu a întârziat: ”Veți vedea în curând un film pe această temă”.

Sursa: fortune.com

×