VIDEO - Angajații Apple au probleme de adaptare în noul sediu. Cel puțin 3 oameni au avut nevoie de îngrijiri medicale

Autor: OANA PAVELESCU
05 Mar 2018

Angajații de la Apple Park au pobleme de acomodare în noul sediu care are forma unei nave spațiale.

Sediul central al Apple, care a costat în jur de 5 miliarde de dolari, le creează probleme angajaților care se ciocnesc de zidurile de sticlă.

În ciuda avertizărilor lansate de inspectorii în construcții că oamenii nu vor reuși să-și dea seama unde se termină ușile și unde încep zidurile, cel puți 3 angajați ai uriașei companii au avut nevoie de îngrijiri medicale încă din prima lună de când compania s-a mutat în noul sediu.

Apple Park este o clădire circulară uriașă din beton și sticlă, cu 4 nivele, creația arhitectului Norman Foster. Un record al clădirii este că aici a fost instalată cea mai mare bucată de sticlă curbată.

Bloomberg nota anul trecut că angajații care umblau prin sediu cu ochii în telefoane s-au ciocnit de nenumărate ori de zidurile de sticlă, ceea ce a dus la lipirea de buline galbene pe sticlă, însă acest lucru a fost în contradicție cu designul clădirii.

Conducerea Apple a decis să lipească pătrate pe zidurile de sticlă după modelul pe care îl utilizează în unele dintre magazinele companiei.

Ultima oră
Alte titluri din: Laborator de teste
Gerhald Ernst, reporter Observator,  despre țepele online Gerhald Ernst, reporter Observator, despre țepele online
Cum să deosebeşti orezul din plastic de cel natural. 4 metode eficiente de verificare a calităţii orezului Cum să deosebeşti orezul din plastic de cel natural. 4 metode eficiente de verificare a calităţii orezului
Mai multe titluri din: Laborator de teste
Antena3.ro Ce avere a lăsat în urmă jurnalistul Andrei Gheorghe
Libertatea.ro Clipe grele pentru Anamaria Prodan. Medicii au confirmat
A1.ro Cristian Pomohaci a cedat. Cântărețul de muzică populară a recunoscut: „E adevărat că sunt...”. Oamenii care-l ascultau au rămas fără cuvinte!
IncomeMagazine.ro Cate rachete balistice are armata Rusiei?