Reacție nepermis de târzie a Google după ce un vlogger și-a bătut joc de un sinucigaș

11 Ian 2018

Youtube, companie a Google, la 10 zile după izbucnirea scandalului, spune într-o declarație oficială că l-au descalificat pe Logan Paul, unul dintre cei mai populari vloggeri ai platformei video, după torentul de proteste ale utilizatorilor care au fost scandalizați de unul din ultimele video-uri postate de acesta.

Luna trecută, Paul a fost criticat vehement de fanii săi după ce a postat un video în care apărea un cadavru spânzurat în pădurea sinucigașilor care se află în Japonia.

Youtube a fost de asemeni criticat până acum, pentru că nu au luat nicio măsură împotriva lui Logan Paul. Într-un final, compania a dat publicității un comunicat în care spune că publicarea de imagini violente sau sângeroase sunt interzise și a transmis condoleanțe familiei tânărului decedat care apărea în imaginile filmate de Paul.

Ultima oră
Alte titluri din: Laborator de teste
Peste jumătate din utilizatorii de internet își păstrează parolele în locuri nesigure Peste jumătate din utilizatorii de internet își păstrează parolele în locuri nesigure
BlackBerry şi Baidu au încheiat un parteneriat în privinţa vehiculelor autonome BlackBerry şi Baidu au încheiat un parteneriat în privinţa vehiculelor autonome
Mai multe titluri din: Laborator de teste
Antena3.ro Delia, vacanță de lux în Maldive! Cât dă vedeta pentru o noapte de cazare
Libertatea.ro Andra și-a lăsat copiii, a plecat să doarmă la hotel! Ce se întâmplă cu familia Măruță
A1.ro Un nou caz de agresiune sexuală! O elevă a reclamat la poliţie că a fost violată în scara unui bloc. Un alt pedofil în libertate?
IncomeMagazine.ro Cate rachete balistice are armata Rusiei?