Husele cu sclipici pentru iPhone pot cauza arsuri

03 Aug 2017

Husele cu sclipici, vândute de Victoria’s Secret şi Amazon, care pot cauza arsuri, sunt rechemate la verificări. Mai mult de 200,000 de huse, potenţial periculoase, au fost vândute în SUA, Canada şi Mexic, scrie The Independent.

Husele pot cauza arsuri sau iritaţii, dacă au scurgeri. Au existat deja 24 de cazuri, unele dintre persoane au afirmat că au rămas cu cicatrici sau cu probleme care le afectează mare parte din corp.

Multe dintre aceste huse au fost vândute în magazine precum Victoria’s Secret şi Henri Bendel. Altele sunt complet anonime, de aceea este greu de spus dacă vreo husă care conţine sclipici este sigură.

Husele includeau sclipici şi materiale strălucitoare, suspendate într-un lichid, în interiorul husei. Cercetătorii presupun că acest lichid care se scurge este cel care este periculos pentru corp.

Ultima oră
Pe aceeasi temă
IOS 11 incompatibil cu Iphone 5 IOS 11 incompatibil cu Iphone 5
Huawei a redus decalajul vânzărilor dintre giganţii Samsung şi Apple Huawei a redus decalajul vânzărilor dintre giganţii Samsung şi Apple
Alte titluri din: Tech
Cea mai mare peşteră inundată din lume, descoperită în Mexic Cea mai mare peşteră inundată din lume, descoperită în Mexic
Cea mai mare eruptie vulcanica din ultimii 100 de ani! Cea mai mare eruptie vulcanica din ultimii 100 de ani!
Mai multe titluri din: Tech
Antena3.ro Ce salariu avea Andreea Marin cand era la "Surprize, Surprize"! "Puteam să îmi cumpăr pe lună…"
Libertatea.ro După nici 3 ani de căsnicie, Anda Adam a luat decizia
A1.ro Se caută angajați. Salariul este 21.000 de lei lunar și nu e nevoie să pleci din țară! Vestea bună e că nu ai nevoie de pregătire. Sunt SUTE DE LOCURI disponibile!
IncomeMagazine.ro Cate rachete balistice are armata Rusiei?