x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Tech Gadget Este camera de la un Pixel 2 mai bună decât cea de la un iPhone?

Este camera de la un Pixel 2 mai bună decât cea de la un iPhone?

12 Oct 2017   •   16:52
Este camera de la un Pixel 2 mai bună decât cea de la un iPhone?

Dacă ne uităm doar la specificaţii, camera din spate a noului Google Pixel 2 nu este prea impresionantă. Are o singură cameră de 12 megapixeli, comparativ cu rivalii săi care au cameră duală de 12 megapixeli, iPhone 8 Plus şi Samsung Galaxy Note 8, scrie CNET. Dar Pixel 2 are un avantaj în faţa rivalilor în ceea ce priveşte puterea de procesare.

Iată şapte moduri prin care camera de la un Pixel 2 este mai bună decât cea de iPhone:

1. HDR+

Anul trecut, Pixel a venit cu procesarea de imagine de la Google, HDR Plus, care făcea trei poze simultan, fiecare cu expunere diferită, iar apoi le combina pentru a produce o singură imagine. La Pixel 2, acest procedeu s-a îmbunătăţit, iar imaginile sunt mult mai bune.

2. Stabilizare video

Asta înseamnă că Google a apelat la stabilizarea imaginilor digitale şi optice, pentru ca videoclipurile să fie capturate mai clar.

3. Modul portret

Google a afirmat că poate realiza portrete la fel de reuşite ca cele făcute cu iPhone 8 Plus, cu o singură cameră.

4. Aceleaşi caracteristici pe ambele modele

Ambele modele Pixel 2 au aceeaşi cameră, aşa că poţi obţine aceleaşi caracteristici, deşi optezi pentru varianta mai ieftină cu 200 de dolari. Pentru a obţine modul portret la iPhone 8, trebuie să cumperi varianta mai scumpă, care porneşte de la 799 de dolari, sau poţi aştepta pentru iPhone X, care costă 999 de dolari.

5. Mai mult spaţiu de stocare

Google oferă spaţiu nelimitat de stocare prin platforma Google Photos, la orice model de Pixel 2 cumpărat.

6. Google Lens

Aceasta este o aplicaţie care îţi oferă informaţii despre obiectele de artă din faţa ta, despre peisaje, imagini sau texte.

7. AR

Google introduce stickere sau caractere din Stranger Things, care pot fi capturate în cadrul fotografiilor sau videoclipurilor.

 

×