VIDEO. CEO Youtube: "Facebook ar trebui să se întoarcă la pozele cu bebeluşi"

13 Feb 2018

Şefa executivă Youtube, Susan Wojcicki, s-a alăturat unui grup de executivi din media şi din zona tehnologiilor care au criticat Facebook la o conferinţă din California, scrie The Guardian.

Wojcicki, a cărei companie este, de asemnea, intens criticată în privinţa vloggerului Logan Paul, care a postat pe Youtube un videoclip cu un bărbat spânzurat dintr-o pădure din Japonia, şi care nu a fost suspendat de către Youtube, a sugerat că Facebook ar trebui să meargă pe calea pe care a început-o când şi-a anunţat planul de a scoate de pe lista priorităţilor ştirile, în ianuarie.

“Ar trebui să se întoarcă la pozele cu bebeluşi”, a spus Wojcicki la Code Mode în Los Angeles. Aceasta nu a fost singura care a folosit scena pentru a critica platforma Facebook, care a devenit sacul de box favorit al industriei din ultimele luni.

Facebook s-a apărat în cadrul conferinţei. Şefa diviziei pentru parteneriate vizând ştirile a Facebook, Campbell Brown, a susţinut că percepţia că Facebook este un tablou gol pentru toate tipurile de conţinut este greşită, afirmând că platforma “înclină spre ştirile de calitate” şi pentru “editori de încredere” în detrimentul clickbaitului.

Ultima oră
Pe aceeasi temă
Românii, între televizor, YouTube sau Facebook Românii, între televizor, YouTube sau Facebook
GALERIE FOTO: Cum au evoluat Facebook, YouTube, Google şi Twitter de când s-au lansat GALERIE FOTO: Cum au evoluat Facebook, YouTube, Google şi Twitter de când s-au lansat
Alte titluri din: Tech
Vulcanul Yellowstone ramane un mister pentru oamenii de stiinta! Vulcanul Yellowstone ramane un mister pentru oamenii de stiinta!
Oamenii de ştiinţă danezi au descoperit 95 de exoplanete Oamenii de ştiinţă danezi au descoperit 95 de exoplanete
Mai multe titluri din: Tech
Antena3.ro S-au cunoscut intr-un bordel, s-au casatorit si erau fericiti pana cand totul s-a aflat! Un instalator a intrat in casa lor si a descoperit nenorocirea - Ce ii facuse sotul femeii e de domeniul SF
Libertatea.ro Vestea l-a prăbușit pe Adi Cristea. După 10 ani, Denisa Nechifor și-a făcut curaj și spune tuturor
A1.ro Plătești acum 7.000 de lei sau soţia ta moare! Caz șocant într-un spital din România, dezvăluit chiar de un medic
IncomeMagazine.ro Cate rachete balistice are armata Rusiei?